Ćuti, mala! I slušaj! A i ti Filipe! Evo kako je Brena Prijovićki objasnila ko je glavni u kući! (FOTO)

I tačka!

Ćuti, mala! I slušaj! A i ti Filipe! Evo kako je Brena Prijovićki objasnila ko je glavni u kući! (FOTO)

Poznata pevačica otkrila je šta misli o sinovljevoj vezi sa Aleksandrom Prijović, ali i o tome kako vaspitava svoju decu.
Objavljeno:

Kako se uveliko nagađa, Živojinovići će uskoro dobiti još jednog člana porodice: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su u velikoj ljubavi. A Brena je na najlepši mogući način objasnila ko je "mama kuće". Vidi se da je na brata! I drugi Brenin sin smuvao Zvezdu Granda! I preslatki su! (FOTO) - Nema druge glavne ženske ruke osim moje. Svako će živeti svoj život. Ne živimo u praistorijskom vremenu i ne živimo svi zajedno. Ja ću sigurno za našu decu i porodicu biti podrška i glas razuma. Aleksandra će uvek imati moju podršku. A pošto je sa mojim posinkom, mi je volimo, pazimo i čuvamo - kaže Lepa Brena.

A photo posted by @aleksandraprijovic on

na pitanje da li često u kući mora da lupi šakom o sto,
Danas su kazne veoma jednostavne - ukine se mobilni, kartica, keš... to neću moći da uradim, ali za sada, dok ja zarađujem, i te kako mogu.

A photo posted by @aleksandraprijovic on

često sa decom komunicira i preko društvenih mreža i komentariše njihove postove Deci morate dozvoliti da prave greške. srbijadanas.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.