JELENA PORUČILA SAŠI DA JE ĆORAV, ON JOJ BRUTALNO UZVRATIO: Izbio SKANDAL među članovima žirija, NAPUSTILA SNIMANJE
Foto: Printscreen

Opet svađa

JELENA PORUČILA SAŠI DA JE ĆORAV, ON JOJ BRUTALNO UZVRATIO: Izbio SKANDAL među članovima žirija, NAPUSTILA SNIMANJE

Svađa na njihov način

Objavljeno:

Situacija se zahuktava u "Zvezdama Granda", obzirom da su članovi žirija, izgleda, na ivici živaca. Čini se da se Marija Šerifović u ovoj epizodi zavadila sa svojim kolegama, jer joj nije bilo jasno kako su mogli da daju glas takmičaru, čiji nastup "nije valjao".

"Jeste li vi normalni?", vikala je zbunjeno Marija, dok je Viki vodila svoju "politiku" i tvrdila da je kandidat na sceni bio bolji od takmičarke pre njega, koja je dobila više glasova. "Ok, ja ne čujem", izjavila je Marija kategorično i napustila studio.

Izgleda da je u "Zvezdama Granda" već postala tradicija da neko od članova žirija svoje nezadovoljstvo izražava tako što demonstrativno ustane sa svoje stolice i ode, kao što je to nedavno bio slučaj sa Jelenom Karleušom.

foto: Printscreen

"Je l' ti imaš usta, bre? Progovori nešto", iznervirano je poručila Marija svojoj koleginici Jeleni, koja je mudro ćutala i nije želela da učestvuje u raspravi.

"Jelena, nisam znao da si i ti snimala ovakve limunade", rekao je Popović divi nakon što je jedna takmičarka otpevala njen stari hit. "Kakva limunada, srce moje ćoravo, pa ovo je najveći grčki hit. Taj kompozitor je na ovoj pesmi zaradio skoro koliko i ti ovde sa Grandom", odbrusila je Jelena Saši, koji joj se kada je čuo kako ga je nazvala, obratio sa dušo moja s**ata.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.