SEVERINA SE ODREKLA VENČANOG PREZIMENA, OTKRIVENO I ZAŠTO: Postoji 1 JAK RAZLOG zbog čega više NEĆE BITI KOJIĆ!
Foto: Printscreen/Instagram

otkriveno

SEVERINA SE ODREKLA VENČANOG PREZIMENA, OTKRIVENO I ZAŠTO: Postoji 1 JAK RAZLOG zbog čega više NEĆE BITI KOJIĆ!

Marketinški stručnjaci tvrde da je Severina izgradila ime i pre nego što se udala. Karijeru je započela 90-ih, pa smatraju kako nema potrebe da u karijeri koristi prezime supruga, bivšeg fudbalera Igora Kojića

Objavljeno:

Čest je slučaj da uspešne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje devojačko prezime jer je to dio njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi Bojan Bernik, izvršni direktor marketinške agencije Morgan Grey.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

- Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno - objašnjava marketinški stručnjak.

Isto mišljenje ima i splitski estradni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Uprkos tome što ju prati čak milion i 200.000 fanova, pevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentariše fotografije.

Severinini obožavatelji smatraju kako među supružnicima nema većih trzavica te kako je micanje prezimena samo deo njenog imidža pošto je već kao tinejdžerka počela karijeru pod imenom 'Severina'.

Inače, Severina je nekoliko puta na društvenim mrežama naglasila koliko ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pevačica je u Beogradu pozirala s njima čime se 'pohvalila' na društvenoj mreži.

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.