ZAHVALNA SAM BOGU ŠTO IMAM OVAKVE ĆERKE: Sloboda progovorila O PORODICI, ali ne spominje Vojina i NJEGOV PAD!
Foto: printscreen

o zdravlju ni reči

ZAHVALNA SAM BOGU ŠTO IMAM OVAKVE ĆERKE: Sloboda progovorila O PORODICI, ali ne spominje Vojina i NJEGOV PAD!

Vojin Ćetković je nedavno pao na snimanju, ali izgleda da je porodica nastavila dalje i da je taj trenutak potisnut. Oni svi zajedno uživaju i ovabljaju dnevne aktivnosti kao i pre, pa smo zaključili da se Vojin posle svega oseća dobro.

Objavljeno:

Glumica Sloboda Mićalović zatečena je nakon celodnevnog rada, a ona je otkrila kako nekad lakše, ali nekad i teže podnosi brz životni tempo.

- Evo ja sam od 7 jutros bila na snimanju, sada sam ovde, pa idem dalje. Tako da je to jedan vrlo jak tempo, ali mislim da ova naša predstava i te kako zaslužuje žrtvu da biste vi mogli da zaista uživate u božanstvenom tekstu, u jako dobroj glumi i odličnoj režiji. Tako sam navikla, zaista sam od svoje 18. godine u tom ritmu i tempu, ali izdržavam, mada ne znam kako. Nekad teže, nekad lakše, ali to je moj život, to sam birala. Ne bismo mi radili ovaj posao da ne postoji ta vrsta uzbuđenja. To je ono što nas pokreće, što nas čini aktivnim konstantno, pošto svako od nas zaista, srećom, radi i svi smo zauzeti. Ta radost igre i neke uzvišene priče u smislu da pokrećemo jednu plemenitu predstavu i plemenitu stvar je nešto što ti daje snagu da i kad si umoran izguraš - kaže glumica.

Na pitanje da li pored brojnih obaveza često ima potrebu da uspori i da ode kući, u okrilje porodice, Sloboda odgovara:

- Apsolutno. Kada imam potrebu da usporim, onda to i radim. To sebi nikada ne bih uskratila, kakav god da je projekat u pitanju - ističe ona, i dodaje da su njene naslednice nedavno napunile deset godina.

- Kao i svaki roditelj, reći ću vam da je to jedan naboj emotivni, to su sada devojčice od deset godina i zaista sam blagoslovena i zahvalna gospodu što mi je baš njih dao takve kakve su. Bile su srećne i mi sa njima.

Umesto Andrije Miloševića u novu postavu „Tre sorele” uključio se Aleksandar Radojičić, sa kojim se Sloboda prvi put našla na sceni, a kako ističe, u ulozi se snašao odlično.

- Divno se snašao! On je moj drug, ali sam prvi put sada radila sa njim, do sada nikada nismo radili zajedno. Jako je plemenit čovek, glupo je i da pričam koliko je darovit, jasno je kao dan. Nekako, kada ste na sceni i u procesu, tu se zapravo dešavaju razne stvari, ponekad se i razočaraš u nekog kolegu, a mi to nismo imali. Imamo veliku sreću da je upravo on taj koji je zamenio Andriju, a zapravo nije ga ni zamenio, nego smo sada sve novo napravili. Ova predstava ne može da se poredi sa onom. Da, kao, to je ta priča, to su te glumice i glumci, ali nekako se sve promenilo. Šesnaest godina kasnije, ako ništa, mi smo se promenili. Mogu da kažem da je Aleksandar predivan i zaista smo srećni što je deo naše ekipe - priča glumica, i dodaje da su, iako smo ih zatekli kako se šale i smeju, tokom proba posvećeni poslu.

- Naravno da nam je zabavno, mi se dobro razumemo i volimo da vidimo jedni druge. Ali kad smo na probama, vrlo je malo šale, a puno rada, nema svađa, ali kreativnih sukoba ima i to je lepo - zaključila je Sloboda Mićalović.

Predstava „Tre sorele” u kojoj Sloboda tumači jednu od glavnih uloga ponovo je na repertoaru nakon 16 godina, a kako je Mima Karadžić istakao, posle toliko godina svi kostimi su morali nanovo da se šiju zbog konfekcijske veličine, što je Sloboda kroz osmeh negirala.

- Nije istina! Naprotiv, čak smo se zafrkavali da smo uspeli da uđemo u taj stari kostim, tu neku haljinu koja se nosi ispod glavne haljine. Možda je mislio na sebe, znate? Nije bio precizan, ne verujem da je mislio na nas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.