BAKA PRASE IMA PAKLENI PLAN, SMISLIO OSVETU ZA KARLEUŠU: Ovim će joj zapušiti usta zauvek!
Foto: printcreen

novi nemiri

BAKA PRASE IMA PAKLENI PLAN, SMISLIO OSVETU ZA KARLEUŠU: Ovim će joj zapušiti usta zauvek!

Fajt Bogdana Ilića, tačnije jutjubera Baka Praseta, i Jelene Karleuše podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama, a sada će na tu temu izaći pesma o pevačici.

Objavljeno:

Popularni jutjuber najviše je zamerio maloj od skandala što je njegove fanove nazvala debilima, pa je odmah odlučio da joj se revanšira jednom pesmom, kojom namerava da joj zapuši usta za sva vremena.

- Bogdan je odmah nakon svađe s Karleušom odlučio da pripremi pesmu koja će biti toliko brutalna da će ona ućutati. Sasvim sigurno će je isprozivati žestoko, ali nije još osmislio tačno da li će napraviti parodiju na njenu karijeru ili će se osvrnuti samo na poslednja dešavanja, kada su se prepucavali preko društvenih mreža. Rešen je da napravi strašan hit. Neće je štedeti, jer mora da opravda poverenje fanova koji su sve vreme pratili njihov sukob. On se oseća superiornije od nje, jer je svoj uspeh stekao za kratko vreme, zarađuje velike pare, ali mu nije bilo baš pravo kada ga je prozvala - otkriva izvor i dodaje da Baka Prase ima poseban pik na JK jer mu je rekla da je retardiran.

- Rekao je da će sada da joj pokaže ko je retardiran, samo dok izađe pesma - zaključuje izvor, a Baka se nije oglašavao povodom ovoga.

Ilić pevačicu nije poštedeo ni tokom verbalnog rata, kada su se međusobno vređali. Svađa je počela kada je Jelena rekla da jutjubera prate deca debili, što je njega izvelo iz takta.

- Pa ženo, ne možeš da budeš toliko luda! Bila i zvezda pre 60 godina, a sada možeš da gledaš mene. Kipiš, peniš, ne znaš gde biješ! Dajte joj vodu i šećer, vidite da se trese. Ja od tebe bukvano pravim ime, moji fanovi nisu ni čuli ko je Jelena Karleuša - poručio joj je odmah Baka u video-snimku, pa mu je ona uzvratila da je retardiran.

Bonus video:

(Epreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.