MAJA SA KONCERTA IDE PRAVO KOD HIRURGA DA PONOVO ZATEGNE LICE: Lekari ne mogu da utvrde BROJ urađenih OPERACIJA!
Foto: printscreen

preterala s intevencijama

MAJA SA KONCERTA IDE PRAVO KOD HIRURGA DA PONOVO ZATEGNE LICE: Lekari ne mogu da utvrde BROJ urađenih OPERACIJA!

Nakon što se sa godišnjeg odmora u Indoneziji vratila preplanule puti, pevačica Maja Šuput Tatarinov (40) ide od svirke do svirke, na bini skakuće do jutra, a publika često ostaje bez glasa uz nju.

Objavljeno: 19:34h

Iako ističe kako juri na sve strane, Maja uvek nađe vremena za svoje pratioce na Instagramu koje redovno obaveštava o tome šta i kada radi, a tvrdi da samo radi. Ipak, fanovima je u fokusu nešto sasvim drugo. Oni primećuju da joj je lice ponovo "prezategnuto" i kako nema ni jednu jedinu boru što im je čudno s obzirom na njene godine.

Jedan od komentara bio je i kako mora pod hitno na poliranje, pritom misleći na automobil, ali zlobnici su to drugačije prokomentarisali.

- Mislim da ona s koncerta ide kod hirurga i kozmetičara. Baš tako izgleda - istakli su.

Estetski hirurg ispričao je za hrvatske medije da pevačica popunjava bore smejalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom. Jednom je prilikom na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je postakla raspravu njenih obožavatelja. Upitali su je i šta joj se dogodilo s nosom, ali odgovora nije bilo. Maja je stavila i filere u obraze, a kako tvrde stručnjaci, sa tim je baš preterala.

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao je jedan estetski hirurg još 2016. nakon što se pevačica pojavila na promociji svog albuma potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera, zaključuju hirurzi, izgleda zamrznuto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.