SNEKI UGRADILA SILIKONE?! Jedan detalj na fotografiji je ODAO! Pogledajte sami i SVE ĆE VAM BITI JASNO (FOTO)
Foto: Printscreen

Sami zaključite

SNEKI UGRADILA SILIKONE?! Jedan detalj na fotografiji je ODAO! Pogledajte sami i SVE ĆE VAM BITI JASNO (FOTO)

Kada smo uporedili fotografije Sneki iz perioda od pre deset ili dvadeset godina, jasno smo uočili da je njen dekolte jedino čime je majka priroda nije nadarila

Objavljeno:

Folk pevačica Snežana Babić Sneki oduvek je harala svojim dugim nogama, ali pre dvadeset godina nije mogla da se pohvali impozantnim sadržajem svog dekoltea. Danas njeno poprsje igleda barem tri broja veće nego pre dvadeset godina.

foto: Printscreen

Iako je u svojim izjavama i intervjuima stalno isticala kako je prirodna i kako ništa na sebi nije korigovala, činjenično stanje govori suprotno. Kada smo uporedili fotografije Sneki iz perioda od pre deset ili dvadeset godina, jasno smo uočili da je njen dekolte jedino čime je majka priroda nije nadarila. Nju su krasili svi drugi atributi osim grudi. Danas, dvadeset godina kasnije Sneki ima bujni dekolte sa ogromnim grudima.

foto: Printscreen

Ona ni ne krije koliko je zadovoljna novim poprsjem, pa u poslednje vreme nosi isključivo dekoltriane krpice. Pred vama je Sneki pre i posle, pa sami zaključite da li je pevačica povećala grudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.