SLAVICA ĆUKTERAŠ VOLI ZAUZETE MOMKE!? Prvo pokazala GOLE GRUDI bivšem dečku Tanje Savić, pa bacila oko na Strugara?
Foto: Printscreen

posle razvoda kruže priče

SLAVICA ĆUKTERAŠ VOLI ZAUZETE MOMKE!? Prvo pokazala GOLE GRUDI bivšem dečku Tanje Savić, pa bacila oko na Strugara?

Slavica Ćukteraš nakon razvoda od fudbalera Vlade Avramova okrenula se karijeri, a među prvima joj se našla Milica Todorović.

Objavljeno:

– Milica je baš teško podnela raskid sa Milošem Paunovićem, bila je jako depresivna i razočarana pa razume i kako se Slavica osećala posle razvoda. Otkako se Slavica Ćukteraš vratila u Srbiju njih dve su nerazdvojne. Pošto Slavica živi u Novom Sadu, a u Beogradu je često zbog poslovnih obaveza Milica joj se ponudila da može da prespava kod Petra i nje, na šta je pevačica pristala. One se odlično slažu, zajedno izlaze, imaju iste teme za razgovor, u istom su poslu. Iako Slavica neće javno da prizna da joj je teško, borba je teška, treba se vratiti na scenu posle toliko godina pauze, vratiti publiku, zaraditi novac, a pritom gajiti malo dete – kaže izvor za "Svet" i dodaje:

– Baš su joj sada za rođendan priredili malo iznenađenje u jednom kafiću. Zvali su je na piće, a onda doneli tortu i upalili svećice. Slavica se mnogo obradovala. Mada Slavica je pomalo čudna, tako je bila dobra jedno vreme i sa Tanjom Savić, bukvalno su radile i živele zajedno, dok joj Slavica nije zabola nož u leđa. Mislim, nije to ništa novo i ptice na grani znaju da je navodno pokušala da zavede njenog dečka, pričalo se da mu je čak pokazala gole grudi i da je nastao haos. Tanja joj to nikada nije oprostila, pa ni dan danas nisu u sjajnim odnosima. Jeste bilo i prošlo, ali se nadam da Milica ima to negde bar u podsvesti i da ume da čuva ovo što ima sa Petrom – kaže kolega pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.