MAJA BEROVIĆ NIKADA NE OBJAVLJUJE SLIKE SA MUŽEM, SVI SE PITAJU DA LI JE STID ŠTO NEMA KOSU? Kada vidite fotku -ŠOK
Foto: printscreen

mnogi će se složiti da je markantan

MAJA BEROVIĆ NIKADA NE OBJAVLJUJE SLIKE SA MUŽEM, SVI SE PITAJU DA LI JE STID ŠTO NEMA KOSU? Kada vidite fotku -ŠOK

Pevačica Maja Berović odlučila je da se oglasi i stavi tačku na glasine da se razvodi od svog supruga Alena sa kojim godinama uživa u velikoj ljubavi.

Objavljeno:

Popularna pevačica je demantovala navode da joj se brak raspada i istakla da se kod nje na ljubavnom polju sve u najboljem redu.

Povodom Dana zaljubljenih, koji nas očekuje ove nedelje, Maja Berović je ispričala i da li ovom prazniku daje na značaju, kao i kako njen suprug zna da je iznenadi.

"Ja nikada na tom prazniku ljubavi nisam davala poseban značaj, jer po mom mišljenju ljubav treba slaviti svaki dan. Šta mi znači to što me neko voli i što je pažljiv tog dana, a ostalim nije. Mene suprug zna da iznenadi cvećem ili nekim poklonom bez ikakvog povoda. Meni je to jedna vrsta dokaza ljubavi. Ja apelujem da se ljubav slavi svaki dan, jer svaki čovek koji je voljen i ima pažnju od svog emotivnog partnera je srećniji i uspešniji u životu i to je dokazano" - rekla je Maja.

foto: printscreen

Tako je zauvek stavila tačku na spekulacije u vezi njene ljubavi sa suprugom Alenom, a buru je izazvalo to što se retko pojavljuju u javnosti i gotovo da nemaju zajedničke fotke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.