Tajna venčanja srpske estrade! 7 naših selebriti parova koji su krili da su u braku! (FOTO)

zašto li su se krili...

Tajna venčanja srpske estrade! 7 naših selebriti parova koji su krili da su u braku! (FOTO)

S obzirom na to da su konstantno pod budnim okom javnosti, pojedine naše zvezde su želele da makar taj jedan dan zadrže samo za sebe
Objavljeno: 09:56h

S obzirom da su naše zvezde konstantno pod budnim okom javnosti, sasvim je logično što su se neki od njih odlučili da svoj najdivniji dan, venčanje, zadrže samo za sebe. 10 tajnih romansi srpske estrade! Trebalo nam je 100 godina da ih provalimo, a neki još nisu priznali... Mnogi od njih žele da kažu sudbonosno "da" samo pred uskim krugom prijatelja i porodice, bez ikakve medijske hajke i pompe koja može da im poremeti ovaj veličanstveni trenutak. Kako li svima zapamte imena? Oni nam povećavaju natalitet - srpske zvezde sa najviše dece (FOTO) Ovo su naše zvezde koje su želele da svoja venčanja obave u tajnosti. Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO) 1. Bora Đorđević i Dubravka Frontmen "Riblje Čorbe" i njegova dosta godina mlađa devojka Dubravka, pre samo par dana tajno su se venčali. Nakon što su rekli da pred matičarem, njih dvoje su nastavili intimno slavlje u malom krugu prijatelja i porodice. Iako je ovo već treća Borina žena i iako deluje kao da razlika u godinama i nije toliko mala, nadamo se da to neće dovesti do razlaza ovog novopečenog bračnog para. 2. Nikola Rokvić i Bojana Barović I ovaj dugogodišnji par odlučio se da ceremoniju venčanja obavi daleko od očiju javnosti. Nikola i Bojana su otišli u manastir Mileševu gde su pred našom najlepšom freskom i uskim krugom voljenih ljudi izrekli sudbonosno "da".

ni ovo venčanje nije prošlo bez skandala.
na venčanju se nije pojavio Nikolin otac Marinko Rokvić
Darko Lazić Ana Sević Ceremonija je obavljena u tajnosti, pred jako malim brojem prijatelja.
kako ona i Darko razmišljaju da ponovo naprave venčanje,
Nataša Bekvalac Ljuba Jovanović Venčanju nisu prisustvovali ni roditelji para, kao ni njihovi bliski prijatelji, već samo kumovi.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

da čak ni par nedelja nakon što se ceremonija održala, niko nije znao da su njih dvoje u braku.
Severina Igor Kojić Seve i Igor su se prvo venčali u tajnosti. a slavlju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

sve dok nije objavila slike na svom Instagram nalogu svadba

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Vlada Stanojević Ana Marija Žujović pobegli su u Las Vegas kako bi se večali u kapeli u kojoj su se na večnu ljubav zakleli Elvis Presli, Ričard Gir i košarkaš Majkl Džordan.
rešili da i u Srbiji naprave veliko slavlje par meseci nakon što su se vratili iz Amerike.
Saša Kapor Nikolina Kovač su se venčali u najužem krugu porodice u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanjskoj Kosi. samo dva dana pre nego što su postali roditelji divnog sina Nikolaja.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.