KUČKA TO NIJE URADILA SLUČAJNO! KARLEUŠA OPET IZAZIVA, A NOVI RAT BUKTI: Ovo je dokaz da Jelena KRADE od Cigija!?
Foto: printscreen

ovo nije prvi put

KUČKA TO NIJE URADILA SLUČAJNO! KARLEUŠA OPET IZAZIVA, A NOVI RAT BUKTI: Ovo je dokaz da Jelena KRADE od Cigija!?

Jelena Karleuša važi za ženu od stila koja diktira trendove u Srbiji, ali postoji osoba na planeti koja takođe prati trendove i izgleda, na njenu žalost, ima pojedine odevne kombinacije i pre nje - Neven Ciganović Cigi.

Objavljeno:

Hrvatski stilista i rijaliti zvezda Neven Ciganović često zna da bude poprilično kritički nastrojen prema nekim ličnostima iz Hrvatske. Ipak, i kraljica skandala Jelena Karleuša neretko se nađe na njegovoj listi, a za to postoji i dobar razlog.

Da podsetimo, sve je počelo kada je Ciganović objavio fotografije Jelene Karleuše gde dokazao da njen šešir košta tričavih 10 dolara, a ne koliko diva navodi.

foto: printscreen

Ovo je bio samo početak netrepeljivosti, sledeći udarac je usledio kada je modni kritičar shvatio posle Jelenine slike na Instagramu da ga kopira, i to zbog plave dolčevite koju je Cigi nosio 7. janura ove godine, dok ju je folk diva nosila 29. januara.

foto: printscreen

- Pa ne bi bas rekao da između mene i samoprozvane ”Dive” postoji netrpeljivost, ja sam presrećan što takva likuša postoji na sceni, i mene iz dana u dan inspiriše svojom glupošcu i pojavom. Što se pak tiče ovog mog kopiranja od strane Karleuše, nadam se da su svi to shvatilo da se radilo samo o mojoj provokaciji ”Divetine” što proziva između ostalih puno veće zvezde da nju kopiraju. Ne znam jesam li pomenuo da sam sporedni džemper kupio na rasprodaji za 20€, i nije od Kineza, što se u slučaju Dive nikad ne zna za poreklo krpetina koje nosi. Moj generalni stav i mišljenje prema njoj je takav da poštujem ono što radi i kako to radi, pri tome mislim na JK u muzičkom smislu, ovo sve drugo šta je prati mi je grozno i nedostojno jedne dame da se tako kači i podbada sa svima, što verovatno dolazi iz njene gorčine i frustracije što ona živi u uverenju da je na žalost zvezda rođena u krivo vreme i na krivom mestu, te da se to to dogodilo negde drugde da bi bila velika zvezda. U neku ruku je i razumem jer smo po tom pitanju sličnih razmišljanja - nedavno je rekao modni hronicar za Espreso.

Ipak, tu se nije završilo s obzirom da je Jelena iznova uslikana u istoj odevnoj kombinaciji kao i Neven Ciganović, na šta je Cigi ponovo reagovao!

foto: printscreen

- Ne verujem više u koincidenciju. Ova kučka mi je ponovo ukrala stajling! I blokirala me - osvanulo je na Instagramu.

Izgleda da je novi modni rat na pomolu, a Karleuša za sada pokušava da ga izbegne. Videćemo da li će joj to poći za rukom, s obzirom da oboje dele jednaku strast prema modi.

Javnost čeka nove slike, nove kreacije i nema sumnje da će društvene mreže da gore!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.