Ana Nikolić i Rasta: Ne znamo da li su zajedno, ali kad ovo rade zajedno- pokidaju!

nešto drugačije

Ana Nikolić i Rasta: Ne znamo da li su zajedno, ali kad ovo rade zajedno- pokidaju!

Da li ste očekivali ovo od Raste i Ane?
Objavljeno: 20:27h

Ana Nikolić je publici predstavila novi album pod nazivom "Labilna". Ana je dosta promenila pravac pesama, tako da je ovo nešto sasvim drugačije. Više ne kriju ljubav: Ana Nikolić i Rasta potvrdili da su u vezi! (FOTO)

Na pesmama je radila sa sve popularnijim muzičarem Rastom, sa kojim ima dva dueta. U poslednje vreme se dosta šuškalo da su Ana i Rasta u vezi. Oni to nisu ni potvrdili ni demantovali, ali su pokazali da kad se udruže na zajedničkom projektu prosto pokidaju.
Muziku potpisuju Slobodan Veljkovic Coby, Stefan Đurić Rasta i Vanja Ulepić Oneya koji je bio zadužen za finalni zvuk. Album je izdat za Balkaton/Bassivity etiketu, a delom je produciran i u Njujorku. Uskoro se očekuju prvi spotovi.
Jedan od glavnih učesnika u ovom projektu, Slobodan Veljković poznatiji kao Coby izjavio je ekskluzivno za portal Espreso.co.rs - Možda je danas kišovito, ali nas čeka vrelo leto. Prezadovoljni smo kako album zvuči, pokidali smo zajedničkim snagama! Doneli smo nešto sveže, neki sasvim novi zvuk. Poslušajte nove pesme:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.