OPET SE OGLASILA PROFESORKA NEBOJŠE GLOGOVCA: Dobila UVREDLJIVE PORUKE nakon što je odala počast PREMINULOM GLUMCU
Foto: printscreen

i dalje tužna što ga više nema

OPET SE OGLASILA PROFESORKA NEBOJŠE GLOGOVCA: Dobila UVREDLJIVE PORUKE nakon što je odala počast PREMINULOM GLUMCU

Neko joj je hakovao profil

Objavljeno:

Na dan smrti glumca Nebojše Glogovca oglasila se njegova profesorka srpskog jezika iz gimnazije u Pančevu i ispričala kako je još kao maturant bio fenomenalan.

Neposredno nakon objavljivanja ovog teksta u redakciju "Srbija Danas" javila se Maja Isak, sa željom da demantuje priču koja se u medijima proširila.

Maja Isak ističe kako je neko hakovao njen profil i dopisao poslednje 3 rečenice na spornom statusu koje se odnose na navodan susret nje i Nebojše Glogovca.

- Želim da demantujem tekst koji je objavljen. Na mom Fejsbuk profilu jeste bio taj tekst, odnosno moj status, međutim, u njemu nisu bile poslednje 3 rečenice. Te rečenice su dopisane, i za mene su potpuno neprimerene. Ja imam pet hiljada prijatelja i vrlo je verovatno da se neko poigrao sa mnom, ušao na moj profil i dopisao te rečenice. Te tri rečenice su meni napravile veliki problem. Te rečenice su me uznemirile, ja tako nešto javno nikada ne bih objavila. One su intimne i lične, nekome možda mogu biti zabavne, ali ja smatram da je to potpuno neprimereno s obzirom na moje godine i na celokupnu situaciju.

Maja se u potpunosti ograđuje od ovih reči, i ističe kako joj je ceo ovaj slučaj stvorio probleme. Dodaje i da je svojim postom želela da oda počast velikom umetniku kakav je bio Glogovac.

- Ja se nisam prvi put sada oglašavala, kao što je napisano. Ja Fejsbuk shvatam kao neku vrstu dnevnika, želela sam da svojim postom odam omaž, poštovanje, i da izrazim tugu za svojim bivšim učenikom. Želela sam da istaknem koliko je on još u školi bio nadaren i talentovan za glumu. Nikako nisam želela da se nešto potpuno pogrešno stavi u prvi plan – ističe Maja za portal Srbija Danas.

- Nakon što je ta priča objavljena, ja sam u inboks dobijala razne poruke, čak i uvredljivog sadržaja koje mi nikako nisu prijale. Te poruke su mene vređale. Ja sam najpre bila u šoku, dok nisam shvatila šta se dogodilo i o čemu se radi. U jednom danu sam dobila veliki broj zahteva za prijateljstvo od potpuno nepoznatih ljudi. To je čitao i moj sin, ja ću još malo postati baka, i tako nešto mi svakako nije potrebno. Sve ovo je jako uznemirilo i mene i moju porodicu.

foto: Dragan Kadić

Na kraju razgovora Maja još jednom ističe:

- Ponovo ističem. Ja sam samo želela da njemu odam poštovanje, da napišem omaž mom bivšem učeniku, a nikako ne da se poigravam sa nečim ovakvim. Prosto, u moj post je nekako ubačeno nešto što nije istina. Ja ne mogu da verujem da mi se ovo dogodilo i da je izazvalo takvu reakciju. Ja zaista ne znam ko je ovako nešto mogao da uradi – zakčljučuje Maja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.