NAKON ŠTO JE UHODIO KOŠARKAŠ, UHVATILI SMO KAĆU GRUJIĆ S OVIM MUŠKARCEM! Otkrila nam je SVE što nas je zanimalo!
Foto: Emilija Jovanović

samo za espreso

NAKON ŠTO JE UHODIO KOŠARKAŠ, UHVATILI SMO KAĆU GRUJIĆ S OVIM MUŠKARCEM! Otkrila nam je SVE što nas je zanimalo!

Katarina Grujić progovorila je o aktuelnim temama i planovima za budućnost

Objavljeno:

Naša popularna pevačica, Katarina Grujić, otvoreno je pričala za naš portal o tome šta se dešava u njenom životu, šta ima novo i kako je zadovoljna sa reakcijama na novu pesmu.

foto: Emilija Jovanović

U susret reviji "Magija glamura" koja će se održati 20.februara, posetili smo Peđu Božića koji vredno radi i pipreme dovodi kraju.

Upravo tamo sreli smo se sa Kaćom Grujić, sa kojom nismo mogli, a da ne razgovaramo o aktuelnim temama.

Pre nego što smo je bilo šta pitali vezano za karijeru, pitali smo je kako se oseća.

foto: Emilija Jovanović

- "Jako sam umorna i spava mi se, sve vreme mi se oči zatvaraju, ali ja sam profesionalac u ovom poslu i mogu da izdržim sve."

Iako je umorna, nismo mogli, a da ne pohvalimo njen izgled, a onda je usledilo pitanje: Izabacila si novu pesmu, kakvi su utisci?

- " Nova pesma je izašla pre dan i mogu da vam kažem da sam prezadovoljna. Moja publika je jako zadovoljna, imaju samo reči hvale i samo pozitivne komentare. Teško je rečima objasniti koliko je ljudi mene šerovalo na društvenim mrežama i tagovalo, nenormalan broj, ne mogu da stignem sve da ripostujem, ali sam srećna zbog toga, jer je publika dugo čekala na novu pesmu, ja sam je najavljivama godinu dana i konačno se desila."

Pesma je odlična, ali nisu očekivali baš ovaj zvuk, totalno si drugačija, da li je to razlog što je tako dobro prošla?

foto: Emilija Jovanović

- "Da, mene su navikli u brzim pesmama u kojima uvek prozivam muškarce, ali i ova pesma je isto autobiograska. Imala sam želju i drago mi je što sam uspela u tome da prenesem emociju ženskoj publici, da se pronađu u mojoj pesmi, pa da izađu još jače iz svega toga."

Tvoja nova pesma ima intrigantan naziv, "muška kurva", zbog čega?

- "U toj pesmi se i pominje baš ta rečenica "muška kurva", pa sam sa svojim timom jednoglasno odlučila da se tako zove. Slažem se da je malo intrigantno, imala sam frku jer smo ipak u Srbiji, ali mislim da je to najbolji naziv za ovu pesmu i ne znam što bi to bilo sad toliko strašno, više nije to neka tabu tema kada neko kaže muška kurva ili kurva, tako da mi nije donela ništa loše samo dobro, jer kada su ušli mislili su da je zbog naziva loša pesma, ali su shvatili da je totalno drugačija."

Pored promocije pesme, kakvi su ti dalje planovi?

foto: Emilija Jovanović

-" Promocija pesme svakako, nastupi su zakazani svaki vikend u narednih nekoliko meseci, a naravno tu je i promocija drugog albuma koji treba da izađe ove godine. Pesmu je radio Andrija Jakšić, mnoge pesme je radio i Saško Nikolić, dosta toga se očekuje od mene, dosta različitih žanrova i stilova i mislim da sam se u svakom pronašla onako kako treba i sigurna sam da će se to svima svideti, jer nekako sam rođena za tu transformaciju."

Svaka tvoja pesma uvek bude hit, šta god da izbaciš broji milionske preglede, koji žanr će biti sledeća pesma, slična ovoj ili ?

- "Ja se iskreno dvoumim, napravila sam pesmu koja je u totalno modernom stilu i mislim da će se mlađoj populaciji najviše svideti i zbog teksta i spota koji je u pripremi, ali ima još jedna pesma koji je ozbiljan narodnjak pa ćemo videti."

Voliš da menjaš pravce muzike i da se igraš sa zvukom?

foto: Emilija Jovanović

- "Igram se naravno, ova moderna je baš onako hitična i za mlađe, a znam i šta će im se u tekstu najviše i svideti, dok je druga pesma sa ozbiljnim tekstom i totalno je narodnjak i tu se pronalaze i muškarci i žene."

Bićeš prisutna 20.februara na reviji Peđe Božića, šta nam spremate?

- "Tako je, 20.februara je revija koja će nositi naziv "Magija glamura", već godinama sam Peđin prijatelj, ali i Peđin mušterija, tako da sam bila već na njegovih nekoliko revija u ulozi manekenke, pa ću tako i ove godine ponovo nositi njegovu frizuru."

Kada je reč o mlađoj publici, aktuelna ovih dana su i jutjuberi koji se bave pevanjem, šta ti misliš o tome?

foto: Emilija Jovanović

- "Ja ne znam šta bih o tome rekla, jer ne pratim jutjub, nije to sfera mog interesovanja. Uskoro punim 28 godina, pa meni to nije ni zanimljivo, iako mlađima jeste, što podržavam, svaka čast svakome, nemam ja ništa protiv toga, ali mislim da sam ja malo starija i da nije to ipak tema za mene."

Sa ovim pitanjem završili smo intervju sa Kaćom, koju smo ostavili da vredno radi i priprema nova iznenađenja za svoje fanove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.