STIŽU GOLIŠAVE SLIKE NADE TOPČAGIĆ, PEVAČICA U POZNIM GODINAMA ŠOKIRA! Imala sam para samo za stanarinu, nisam jela
Foto: Printscreen / Youtube

Nikad nije kasno

STIŽU GOLIŠAVE SLIKE NADE TOPČAGIĆ, PEVAČICA U POZNIM GODINAMA ŠOKIRA! Imala sam para samo za stanarinu, nisam jela

Pevačica oplela

Objavljeno: 17:32h

Nada Topčagić pričala je o današnjoj sceni, golotinji u časopisima i starletama koje su "reklame za plastičnog hirurga"!

"Mene je bilo sramota biti pevačica, to je tada bio užas i muka. Stanodavcima sam rekla da sam medicinska sestra. Imala sam para samo za stanarinu, nisam imala šta da jedem. Radi, muči se... Danas mi zbog toga ništa nije teško. Sama čistim zgradu, idem po ulici i skupljam smeće", rekla je Nada tom listu.

foto: Ana Paunković

O današnjoj sceni...

"Ako prodaš svoj život, ti si aktuelan. Neki ljudi se ponašaju nadobudno jer su trenutno aktuelni, zaboravljaju da je poenta trajati. Umišljeni su samo oni koji su se juče ispilili. I moje koleginice su bile pokondirene, dok sam imala emisiju, pozovem nekog legendarnog glumca u goste, on odmah dođe. A kolegnici, generaciji, pošaljem poruku i nikad ne dobijem odgovor. Danas je isplasirano samo ono što je plastično, sve su to reklame za plastične hirurge. Danas svaka budalaština može da bude hit, ako iza sebe imaš mašineriju", rekla je ona.

Zato planira da im pokaže šta je žena!

"Ja imam izražen bunt kada je u pitanju diskriminacija po godinama. Kada se obnaži žena mojih godina, to je lepo videti, kada je negovana. Dobila sam jednu se*si ponudu, razmišljam da je prihvatim, u pitanju je jedan časopis, biće umetnički momenat", rekla je Nada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.