OVO JE VILA RASTE I ANE U MALOM MOKROM LUGU! Radovi opet POČELI, oglasile se i KOMŠIJE! Bazen u DNEVNOJ SOBI
Foto: Printscreen/Pink

I ŠTA SADA?

OVO JE VILA RASTE I ANE U MALOM MOKROM LUGU! Radovi opet POČELI, oglasile se i KOMŠIJE! Bazen u DNEVNOJ SOBI

Planirali i bazen u dnevnoj sobi!

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta rastali su se pre izvesnog vremena, a ono što je mnoge intrigiralo jeste kome će pripasti vila od 500 kvadrata koju su zajedno počeli da grade u Malom Mokrom Lugu, za koju su navodno izdvojili pola miliona evra. Novinar Nemanja Vujičić posetio je ovo mesto u srpskoj prestonici i u okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" pokazao kako izgleda upravo vila u kojoj su Ana i Rasta trebali da nastave život sa svojom ćerkicom.

foto: Printscreen/Pink

- Ne pamtim kada sam ih poslednji put video, dolaze samo neki preduzimači - rekao je jedan komšija koji nije želeo da se snima.

Kako se navodi, nakon sporazumnog razvoda koji su Rasta i Ana potpisali, oni su prekinuli radove na ovoj vili, a nedavno je ova njihova investicija pripala reperu u ruke koji je ponovo krenuo da radi na njoj. Kako je naveo novinar emisije "Premijera - Vikend specijal", u sledećih nekoliko nedelja mogu se očekivati novi kupci, a on je istakao da je nekadašnji par čak gradio i bazen u dnevnoj sobi.

foto: Printscreen/Pink

Kako će se i šta dalje odigari kada je ova kuća u pitanju, ostaje da saznamo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.