BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA JUGE PA POBEGLA NA FLORIDU! Muž je varao sa KOLEGINICOM, ceo život se OKRENUO
Foto: Printscreen Instagram

NIJE JOJ BILO LAKO!

BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA JUGE PA POBEGLA NA FLORIDU! Muž je varao sa KOLEGINICOM, ceo život se OKRENUO

Pevačica se sa svega 13 godina pojavila na sceni, a ubrzo su je znali širom bivše Juge.

Objavljeno:

Anica Milenković se tada proslavila pesmom "Na lančiću ime tvoje" koju i dan danas mnogi znaju. Nakon mnogih uspeha, Anica danas živi na Floridi, uživa u suncu i društvu svoje dvoje dece.

Naime u najvećoj euforiji svoje slave, Anica je napustila Srbiju i otišla kod majke u Ameriku. Tamo se zaljubila i sa menadžerom Denijem dobila je ćerku Barbaru, ali je ubrzo usledio novi šok. On ju je prevario sa koleginicom.

foto: Printscreen

- To je istina i daleka prošlost, o kojoj ne pričam jer ne volim da ogovaram. Svi znaju šta se dogodilo, mogu samo reći da sam zahvalna Bogu što se to desilo - rekla je Anica u jednom od intervjua.

Činilo se da će sve biti u redu kada je uplovila u vezu sa Makedoncem Zoranom sa kojim je dobila sina Filipa. Usledila je borba za zdravlje naslednika.

- Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate. Njegovo zdravstveno stanje je uticalo na moju odluku da ostanem u Americi. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi - iskreno je ispričala Milenkovićeva.

Za to vreme borbe za koru hleba, zdravlje deteta i obrazovanje u tuđini zapostavila je sebe. Osim što je imala više od 100 kilograma i fizički se potpuno izobličila, to je uticalo i na njeno zdravlje.

- Sav stres se manifestovao tako da sam u jednom trenutku imala veliki broj kilograma viška. Shvatila sam da sam na lošem putu i krenula sam u borbu sa kilogramima. Sa planom posebne ishrane i treningom sam za manje od tri meseca uspela da skinem 28 kilograma. Počela sam da treniram sa ženom koja me je spasila. Želja mi je bila da oslabim 25 kg do mog rođendana, a to je bio period od dva meseca. Rekla je da je to izvodljivo i da može. I neverovatno, posle dva meseca ja sam imala 25 kila manje. Nije me sramota da kažem da sam imala više od 100 kilograma, a sada sam kao ranije, što je mnoge ostavilo u čudu, jer izgledam kao neko ko nikada nije imao problema sa težinom - kroz osmeh je ipričala pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.