OTKUCAVA NAJTUŽNIJIH 365 DANA! Šabanova UDOVICA na POMEN ostavila POTRESNU PORUKU
Foto: Sonja Spasić

ŽIVOT JE STAO!

OTKUCAVA NAJTUŽNIJIH 365 DANA! Šabanova UDOVICA na POMEN ostavila POTRESNU PORUKU

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, tragično je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 17. februara prošle godine u Nemačkoj.

Objavljeno:

Članovi porodice, kolege i prijatelji pokojnog Šabana Šaulića su se okupili danas u Aleji zaslužnih građana kako bi dali jednogodišnji pomen ovom legendarnom pevaču, koji je iza sebe ostavio mnogobrojne hitove po kojima ćemo ga pamtiti.

Njegova udovica, Gordana Šaulić je nakon pomena na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku, ni sama neverujući da je prošlo već godinu dana.

"Godinu dana bez tebe, najtužnijih 365 dana otkucava...", poručila je ona uz emotikon srca, pa nastavila: "Naš najlepši anđeo."

Danas nešto pre 11 časova na groblju se okupio veliki broj poštovalaca lika i dela Šabana Šaulića, oni koji su ga najviše voleli i oni koji su mu se divili. Goca, Ilda sa mužem, Sanela i Mihajlo, međju prvima su dosli na beogradsko Novo groblje.

Pored Goce i dece koju je dobila u braku sa Šabanom, na groblje su izašli i Zorica Brunclik i Kemiš, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Steva Simeunović, kao i Emir Habibović.

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, 17. februara 2019, a sahranjen je 22. tog meseca uz svoju pesmu "Ne plači, dušo" koju su na harmonikama odsvirali Aleksandar Sofronijević, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Zoran Jovanović i Borko Radivojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.