HALID MUSLIMOVIĆ SE BAVI PRANJEM NOVCA, POTPLAĆIVANJEM SVEDOKA! Bivša LJUBAVNICA otkrila da je TUKAO još žena!
Foto: Marina Lopičić

JEZIVO!

HALID MUSLIMOVIĆ SE BAVI PRANJEM NOVCA, POTPLAĆIVANJEM SVEDOKA! Bivša LJUBAVNICA otkrila da je TUKAO još žena!

"Uskoro otkrivam spisak imena!"

Objavljeno:

Ljubavnica Halida Muslimovića Sonja Bašić tvrdi da ju je pevač brutalno pretukao 27. 7. 2018. godine i da se još sudi sa njim, ali otkriva da ona nije njegova jedina žrtva i da će uskoro istina izaći na videlo.

Naime, Sonja je ove nedelje posetila Beograd, gde je boravila kod svoje prijateljice Lepe Brene, a za naš list je otvoreno pričala o problemima sa kojima se suočava zbog Halida. Ona smatra da bi sa sledećim ročištem moglo biti završeno suđenje.

foto: Privatna arhiva

- Po mom mišljenju, sud bi trebalo da završi na sledećem ročištu, čiji datum još nije tačno utvrđen. Halid ima prava na svog veštaka, ali tu nema šta da se veštači, nema dokaza u njegovim lažnim pričama o mom navodnom pijanstvu - kaže Sonja za Srpski Telegraf i nastavlja ispovest.

- Dva svedoka koje je Halid potplatio izbačena su iz prethodnog ročišta. Jedan od njih bio je u zatvoru za silovanje, lažno svedočenje, a drugi nije bio u zemlju tog dana kada se dogodio incident, što je sud i utvrdio. Inače, ovaj drugi je igrao na dva fronta, čak mi se i udvarao preko društvenih mreža, pa kad nije dobio to što je hteo, došao je lažno da svedoči - priča Bašićeva i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- Halidova igra je gotova, ovo je njegov kraj. Mnogo tužbi i predmeta su predati, nove žrtve su se prijavile, a ja uskoro otkrivam spisak sa imenima. Naime, moj advokat Dragan Tolimir će uskoro o tome u javnosti. Sada radim s njim o konzulu i zatvaranju dijaspore.

Sonja nije birala reči kada je njen bivši ljubavnik u pitanju, pa ga je optužila i za manipulaciju i pranje novca.

- Ovaj čovek je zlo. Upotrebljava svoj status, bavi se manipulacijama i pranjem novca. Halid time uništava tuđe živote i decu, dok svoju familiju takođe uvlači u sve ovo. Oni igraju istu igru kao i on - kaže bivša ljubavnica za Srpski Telegraf i dodaje:

foto: Printscreen

- Neka vraća ljudima pare jer je on prevarant. I bolje mu je da ne kupuje sebi novu garderobu jer srama nema, pa i dalje nosi ono što je tuđim novcem kupljeno i nek obuče ono u čemu je počeo. Tako ću mu vratiti, na veliko 0-0.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.