SKANDALOZNO! Ana Nikolić objavila sliku kada je bila NAJDEBLJA pa zapušila HEJTERIMA USTA
Foto: Damir Dervišagić

HIT SLIKA

SKANDALOZNO! Ana Nikolić objavila sliku kada je bila NAJDEBLJA pa zapušila HEJTERIMA USTA

Ona nema problem sa šalama.

Objavljeno:

Ana Nikolić sve je ostavila bez daha svojim novim fizičkim izgledom, a pevačica je uspela da se reši svih masnih naslaga koje su se nakupile tokom trudnoće. Kako se navodi, Ana je uspela da izgubi oko 30 kilograma i svoju liniju ponovo dovede do savršenstva.

Tokom bitke sa kilogramima Ana je često bila na meti negativnih komentara, pa su je hejteri gotovo svakodnevno prozivali. Sada, kada je svojim uspehom uspela svima njima da zapuši usta, pevačica je odlučila da se našali na svoj račun.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Ana je na Instagramu najavila da će za dan zaljubljenih 14. februara objaviti svoj novi album. Za naslovnu fotografiju svog novog CD-a koji nosi naziv "Klinka", Ana je odlučila da napravi posebnu sliku.

foto: Printscreen Instagram

Na toj fotografiji Ana sedi na terasi jednog dvorca, doručkuje i u rukama drži novine. Na naslovnoj strani ovih novina velikom slovima piše "Skandalozno", a ispog je i fotgrafija iz perioda kada se borila sa viškom kilograma. Sada kada je ponovo vitka i zanosna, Ana se našalila na svoj račun i tako oduševila sve one koji su je negativno komentarisali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.