TOTALNI HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Popović uradio OVO, a onda se Marija i Viki ŽESTOKO pokačile sa SNEŽANOM
Foto: Printscreen Youtube

drama

TOTALNI HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Popović uradio OVO, a onda se Marija i Viki ŽESTOKO pokačile sa SNEŽANOM

Naravno, Snežana ih jako dobro poznaje obe, zna tačno kako reaguju, pa im ovakav nastup ne uzima za zlo

Objavljeno:

Na snimanju poslednje emisije "Zvezda Granda" navodno je došlo do žestokog okršaja kada je Saša Popović, kao kreativni direktor ovog muzičkog talent šou-programa, saopštio da daje Snežani Đurišić veća ovlašćenja nego pre.

foto: Nemanja Nikolić

- Sale je od svih članova žirija odabrao baš Snežanu da postane deo "Grand" produkcije i ravnopravno sa njim donosi odluke. Ona je zaposlena u "Grandu" i prima platu. Radi kao muzički urednik "Zvezda Granda" i sada je dobila veća ovlašćenja - počeo je priču izvor za "Svet".

- To je žiriju Saša saopštio na snimanju, a među prvima se pobunila Marija Šerifović. Rekla je da njene odluke niko neće da prekraja i da će otići. I Viki Miljković se našla uvređenom. "Mislila sam da smo ovde svi ravnopravni, da imamo isto pravo glasa. Ne razumem čemu privilegije, ako smo do sada dobro funkcionisali?", čudila se.

foto: Printscreen/jutjub

- Snežana nije očekivala ovakve reakcije, ali do kraja emisije Viki se malo ohladila, a Marija se vratila i najnormalnije ponašala, kao da se ništa nije dogodilo - dodao je izvor.

foto: Printscreen/Youtube/ Zvezde Granda

- Naravno, Snežana ih jako dobro poznaje obe, zna tačno kako reaguju, pa im ovakav nastup ne uzima za zlo, a Popović je već navikao na ovakve okršaje.

Promo video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.