SRPSKOJ MANEKENKI JAVNO PRETILI SILOVANJEM! Ono što je ona odgovorila ZAUVEK ĆE SE PAMTITI! (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub

ŠOKANTNO

SRPSKOJ MANEKENKI JAVNO PRETILI SILOVANJEM! Ono što je ona odgovorila ZAUVEK ĆE SE PAMTITI! (FOTO)

Nema opravdanja za ono što su joj poručili

Objavljeno:

Jedna od najlepših Srpkinja, manekenka Jovana Đorđević, često objavljuje svoje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Javnim eksoniranjem privlači veliku pažnju, pogotovo muškog pola.

roll the dice ?

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Međutim, neki njeni pratioci su previše slobodni i supruzi fudbalera Filipa Đorđevića upućuju poruke koje treba da budu sramotne za svakoga.

- Eto, namerno izazivaš, i onda ja kad ti napišem koliko me uzbuđuješ, ti me šalješ u blok. Da, ja sam kriv što me pališ kao nijedna. Ja sam kriv što si ti toliko lepa i zgodna i što to svakodnevno ističeš. I kad bi mi nagon preovladao razum i naterao me da izvršim nedozvoljenu polnu radnju nad tobom, opet bih ja bio kriv. Uvek bih bio kriv - jedan muškarac je poslao Jovani poruku na "Instagramu".

foto: Printscreen/instagram

Još je gore što je ovaj muškarac dobio podršku nekih Jovaninih pratilaca na društvenim mrežama, zbog čega je ona oštro reagovala na svom profilu na mreži "Twitter".

- Dakle, po tvoj logici - žene koje se oblače provokativno zaslužuju da budu silovane, jel? Mrš nazad u pećinu! - poručila je Jovana na svom profilu.

Comfy ??‍♀️

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Lepa manekenka je potom odgovorila još oštrije.

- Dobro sada, vi stvarno mislite da je pretnja silovanjem opravdana bilo čime!? Mamu vam je*em maloumnu! - poručila je naša manekenka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.