PRIČALI SU DA JE GEJ, A SADA JE PROGOVORIO O TOME! Mogući predstavnik Srbije na Evroviziji bacio SVE KARTE NA STO!
Foto: Printscreen/jutjub

totalno iskreno

PRIČALI SU DA JE GEJ, A SADA JE PROGOVORIO O TOME! Mogući predstavnik Srbije na Evroviziji bacio SVE KARTE NA STO!

Kako mnogi komentarišu na društenim mrežama kako njemu nije mesto na Evroviziji, Andrija je i na to imao odgovor

Objavljeno:

Popularni jutjuber i pevač Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, ove godine se bori za pobedničku poziciju na Beoviziji, kako bi predstavljao Srbiju u Roterdamu.

Podsetimo, ovogodišnje takmičenje za pesmu koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji u Roterdamu će se održati 28. i 29. februara, dok će finale biti 1. marta.

foto: Printscreen Youtube

On je za portal alo.rs govorio o predstojećem takmičenju, kako je došlo do toga da se prijavi, ali i šta od njega možemo da očekujemo.

- Nije bila moja ideja. Ljudi koji smatraju da imam potencijal da uspem i koji misle da sam za svetsku scenu su se meni javili sa tom idejom. Ja sam bio skeptičan, razmišljao sam, tražio sam da čujem pesmu, a oni su mi poslali 20 pesama da biram, a ja sam izabrao ovu. Radili su je Šveđani, koji rade dosta pesama za Evroviziju - rekao je Andrija.

Kako mnogi komentarišu na društenim mrežama kako njemu nije mesto na Evroviziji, Andrija je i na to imao odgovor:

foto: Printscreen/ Instagram/ andrijajo

- Prvo pitanje za njih bi bilo zbog čega to misle?! Želim da znam razlog da bih im dao argument zašto nisu u pravu. Reakcije na pesmu su predobre, pa hajde da vidimo i kako će im svideti nastup - rekao je pevač, a o tome kako će izgledati nastup za sada nije želeo da govori.

- Ja idem tamo zbog talenta, kao muzičar - odlučan je Andrija.

Andrija smatra da Evrovizija nema veze sa gej populacijom, te da se*sualna opredeljenost nije garancija za pobedu na ovom svetskom takmičenju:

- Moja pesma ne peva o tome i ne znam zašto bih to potencirao. Ja do sada nisam primetio tako nešto, sem kad je pobedila Končita koja je transe*sualac, ali to se desilo jednom, mislim da je to takođe predrasuda što se tiče Evrovizije - rekao je Andrija, a šta je rekao o konkurentskim pesmama svojih kolega, pogledajte u narednom video-prilogu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.