NAVODNO SU DRUGARICE, A OVO JE PRST U OKO KARLEUŠI!? Nataša stala na stranu Jutjubera sa kojima Jelena RATUJE!
Foto: printscreen

i ona je majka

NAVODNO SU DRUGARICE, A OVO JE PRST U OKO KARLEUŠI!? Nataša stala na stranu Jutjubera sa kojima Jelena RATUJE!

Nataša Bekvalac komentarisala je činjenicu da mnoga deca i tinejdžeri, kao njena kćerka, gledaju YouTube zvezde.

Objavljeno: 10:19h

Pevačica Nataša Bekvalac pričala je za "Mondo" o trendu o kojem se sve više priča - YouTube zvezdama, njihovoj popularnosti i osudi. Često se priča kako deca gledaju pogrešne sadržaje na Internetu, ali se uvek zapitamo i ko im to omogućava, odnosno zbog čega roditelji ne kontrolišu šta gledaju ili objasne detetu šta je OK, a šta ne.

foto: Foto: Emilija Jovanovic

"Mislim da bi roditelji trebalo da vaspitavaju decu, a ne YouTube. Od toga će zavisiti i šta će imati kasnije uticaja na tvoje dete, svakako da roditelji moraju da budu svesni da se generacije menjaju, i da taj stav, 'ovako je bilo u moje vreme', više ne postoji, sada je došlo nešto novo. Ili se informiši, ili jako brzo ispadaš iz tog voza", rekla je pevačica.

I njena kćerka Hana gleda određene YouTube kanale, i Nataša je "ispratila" i postoje izvođači koji joj se dopadaju, a izdvaja Klinca. Svima koji osuđuju YouTube poručuje - ne morate da ga gledate. "Klinci su sada u tim trendovima, ali ja tu ne vidim ništa loše. Pa, i mi smo imali televiziju, pa menjaš kanale, i postoji ono što gledaš, i ono što ne gledaš. Da, sada je u toku taj talas YouTube popularnosti, ali i u naše vreme su postojali neki drugi talasi. Ne smatram da je loše, sve je to normalno" - priča pevačica za "Mondo".

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Da podsetimo, Jutjeberi su često na meti kritika pojedinih pevača, pa tako i naše Dive Jelene Karleuše, koja je prozvala Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase.

Baka je nauticajniji Jutjuber i influenser novog doba, a Jelena je rekla kako njega gledaju "deca debili".

Iako su Jelena i Nataša dobre prijateljice i koleginice, bekvalčeva je ovog puta ipak podržala drugu stranu, onu na kojoj nije Karleuša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.