VODITELJKA KOJA JE U 5. MESECU TRUDNOĆE POKAZALA TRUDNIČI STOMAK: Nećemo je gledati u OVOJ EMISIJI neko vreme!
Foto: printscreen

čeka ćerkicu

VODITELJKA KOJA JE U 5. MESECU TRUDNOĆE POKAZALA TRUDNIČI STOMAK: Nećemo je gledati u OVOJ EMISIJI neko vreme!

Nakon što je u decembru prošle godine stala na ludi kamen, Naida Kundurović je obelodanila vesti da je u drugom stanju.

Objavljeno:

Podsetimo, voditeljka autorske emisije "Impuls" i njen izabranik Esad Zečević, sarajevski art-direktor, izgovorili su sudobnosno "da", a u maju tekuće godine će njihova porodica biti bogatija za ćerkicu.

U toku današnjeg dana, Naida je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak, uz emotivnu poruku.

- Mnogo stvari čitam, čujem, saznajem otkako sam ostala u drugom stanju. Slušam iskustva drugih majki, svoje drage majke i naravno prijateljica. Međutim, teško mi je pretvoriti svu silinu ličnih emocija u reči... Nema lepote tog iskustva ako se ne prođe kroz to, to je sasvim sigurno. Telo se strahovito menja, paralelno sa emocijama i generalno celom ličnošću žene, a čini mi se da malo ko o tome otvoreno i javno diskutuje? Trudnoća je proces koji zahteva da se skupi sva snaga i energija ovoga sveta, naravno da to tek sada uviđam prolazeći kroz ovo stanje. Prvi ultrazvuk, prvo pomeranje u stomaku, prvi otkucaji srca, prva trudnička garderoba, prvi blago šokirani pogledi upućeni svom novom telu u ogledalu, prvi strahovi i upitnici iznad glave, prva buđenja i grčevi tokom noći, prvi zdravstveni pregledi, prve neobjašnjive suze i nerazumne histerije, prve zadihanosti dok se penjem uz blagi uspon, prvi sudari želja nemirnog duha i tela koje nosi dvoje, prvi nagoni da pojedeš celi sto, kao i neke ljude za istim. Verujem da se mnoge trudnice pronalaze u ovim opisima - poručila je Kundurovićeva.

- I tako mogu unedogled nabrajati... Iskreno, trudnoća me menja kao osobu. Novo značenje lepote i života rekla bih. Kao da nikada nećeš razumeti život , kao onda kada počne da nastaje unutar tebe. Čudo ispod mog srca raste, postaje jače, snažnije, komuniciramo, osetimo se, volimo se već... I kao da mi već daje više snage nego što sam ikada imala. A mislila sam da sam turbo jaka. Malo li znamo... i bolje je tako, ciklusi života nam se otvaraju tek onda kad smo spremni za njih. Ja sam izgleda bila spremna da ovo Čudo dođe sa neke zvezde do mene... Kažu da su bebe komadići zvezdane prašine koja se razliva direktno iz ruke Boga. Lepo je tako osetiti kad razum zanemi. I tako nekad sedim u tišini i pitam se šta ćeš biti Ti, Čudo moje blistavo ...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.