UČESNIK BEOVIZIJE KRIJE VELIKU TAJNU! On je kriv za NAJVEĆU ESTRADNU DRAMU - Uradio je OVO, ali sada je OTKRIVEN
Foto: Printskrin/Jutjub

sad je sve jasno

UČESNIK BEOVIZIJE KRIJE VELIKU TAJNU! On je kriv za NAJVEĆU ESTRADNU DRAMU - Uradio je OVO, ali sada je OTKRIVEN

Po završetku emisije, on je snimio video klip koji je privukao enormno veliku pažnju

Objavljeno:

U dramu koja se pre nekoliko nedelja odvila na snimanju emisije "Amidži šou", pri čemu su glavni akteri bili mladi reper Vojaž i jutjuber Baka Prase, umešan je bio i Andrija Jo, jedan od učesnika predstojeće Beovizije.

foto: Printscreen/ Instagram/ andrijajo

Podsetimo, Vojaž je muziku jutjubera ocenio kao nedovoljno dobru da bi bila na nivou "ozbiljnih muzičara", zbog čega je reagovao Andrija, koji se, takođe, nalazio u studiju, te je poručio kolegi da postoji mnoštvo jutjubera koji su talentovani.

Po završetku emisije, on je snimio video klip koji je privukao enormno veliku pažnju, te se čak našao i među najgledanijim zapisima na Jutjubu.

foto: Printscreen Youtube

- Složio sam se da dođem u emisiju sa njima jer sam mislio da ćemo podržavati jedni druge ukoliko nas neko stariji napadne, jer su pevači bili tu, pa je bilo skroz neočekivano kad je napad došao sa njegove strane. On je meni radio pesmu i ja sam promovisao njihovu muziku kada nisu bili toliko popularni. Ja sam mu dao priliku da se izvuče iz svega što je rekao, spominjući da među jutjuberima postoje i ozbiljni pevači kao što je Ruža Rupić, ali ništa nije vredelo. Nisam hteo da se upuštam u dužu raspravu kako ne bismo od svega napravili "Zadrugu" - počeo je priču Andrija.

foto: Printscreen Youtube

- Do svega ovoga je, po mom mišljenju, došlo jer, osim što sam seo pored njegove devojke Breskvice, i zbog toga što sam jedini ja rekao da ne bi trebalo da se emituje snimak u kom njih dvoje pevaju uživo jer je on falširao. Ostali gosti su rekli da je sve bilo dobro jer njih ne zanimaju njih dvoje. Mislim da mi je to zamerio, ali shvatio je o čemu sam pričao kada je čuo komentare na društvenim mrežama povodom svog pevanja. Pevačima generalno smetaju jutjuberi jer im oduzimaju trending, pa njihove pesme ne mogu da dođu do izražaja. Nije mi pravo samo što mnogima smeta što sam sa 15 godina počeo kao jutjuber, iako sam i tada umeo da pevam ali nisam imao novac za pesmu. Kada sam počeo da zarađujem naravno da sam odlučio da se posvetim pevanju jer nigde nisam potpisao da ću doživotno biti jutjuber - zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.