NATAŠA BEKVALAC OTKRILA: Ovako je izgledao prvi susret sa ćerkom HANOM nakon sto je PROGLASILA STROGOM MAJKOM! FOTO
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

u INTERVJU za espreso PRED KONCERT

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA: Ovako je izgledao prvi susret sa ćerkom HANOM nakon sto je PROGLASILA STROGOM MAJKOM! FOTO

Nataša za Espreso otkrila dosta detalja

Objavljeno: 11:31h
Lazar Stanušić

Pop diva, Nataša Bekvalac, danas je govorila za medije o tome šta publika može da očekuje na njenom koncertu, šta će pevati i kako će izgledati ceo događaj.

Pre nego što smo je bilo šta pitali, nismo mogli, a da ne primetimo da odlično izgleda što nam je samo ukazalo na to da sve teče po planu i da će 14.februara zablistati u Beogradskoj areni.

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Bili smo direktni, pa pitali da li je spremna za spektakl koji se održava za svega par dana?

- "Još malo nam treba. Taman ovoliko dana koliko i imamo. Od ponedeljka ulazimo u super-finale kada je rad i angažovanje u pitanju, dok četiri, pet dana treba Sky music-u da postavi binu. Za to vreme mi ćemo imati imaginarnu nacrtanu gde ćemo da prolazimo sve ono što treba da radimo, a onda čekamo taj dan kada ćemo moći da stanemo na pravu."

Ozbiljno se pripremaš za koncert, da li spavaš uopšte?

foto: Foto: Emilija Jovanovic

- "Jako malo. Mnogo sam umorna, ali nije samo do toga i kada imam vreme za spavanje toliko sam uzbuđena da mi prosto san na oči neće."

Pominjala se nova pesma, da li je možemo očekivati upravo na koncertu?

- "Pre koncerta sigurno neće izaći, bila sam malo više ambiciozna kada sam je najavila, ali kada sam videla koji obim posla mi sleduje oko koncerta to je jedino oko čega sam mogla da vodim računa."

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Prošle godine na MAC-u si zablistala, fanovi su bili oduševljeni, da li je to to? Da li je to najava onoga što će publika gledati 14.februara?

- "Prošlogodišnji nastup zapravo i jeste bio naša proba, konkretno Sky music-a i mene, naša prva saradnja. To je bio i naš dogovor, da nastup na MAC-u bude proba za koncert sledeće godine i obzirom da je prošao tako kako je prošao, odmah nakon MAC-a smo počeli da razgovaramo o koncertu. Tražila sam vreme da odlučim da li sam spremna za tako nešto veliko, jer sam znala koliko mi je potrebno bilo samo za taj nastup."

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Imaš dosta godina iskustva, da li ima mesta tremi?

- "Verujte, godine iskustva ne znače apsolutno ništa. Nema veze da li si godinu ili dvadeset kao ja na sceni, odgovornost koju nosiš i uzbuđenje u sebi je isto. Ustalom ne zavisi ni sve od mene, ima ogroman broj stvari koji treba da se poklopi da bi koncert bio tako uspešan kako svi žele."

Da li nam možeš otkriti sa kojom pesmom ćeš otvoriti koncert?

foto: Foto: Emilija Jovanovic

- "Koncert ću otvoriti pesmom "Ja sam dobro" ."

Pre par dana smo videli tvoju ćerku Hanu u jednoj televizijskoj emisiji kako daje svoj prvi intervju, kako je izgledao vaš susret posle toga? Šta si joj prvo rekla? Da li si ponosna na nju?

- "Ja sam ponosna na sve što ona kaže i radi. Često sam ljuta na roditelje koji kude svoju decu, koji stalno nalaze neke zamerke, koji stalno kritikiju. Trudim se da uvek budem taj vetar u leđa svojoj deci šta god bilo, čak i da nije bila tako preslatka kao što je bila, ja ne bih imala zamerke zato što je ona u osetljivim godinama. Sve što mogu da uradim za nju kao majka je da je volim bezuslovno, šta god da kaže, šta god da uradi."

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Nismo želeli da je više umaramo pitanjima, pa smo je pustili da se priprema za koncert i poželeli da "pokida" kao što to i uvek uradi kada god i gde god se pojavi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.