MANEKENKA JE 6. ŽRTVA PRODUCENTA! POVEROVALI JOJ KAD JE OPISALA P*NIS SILOVATELJA: Kao da su ga odsekli, pa zašili!
Foto: Foto: Youtube printscreen/Inside Edition

pakao

MANEKENKA JE 6. ŽRTVA PRODUCENTA! POVEROVALI JOJ KAD JE OPISALA P*NIS SILOVATELJA: Kao da su ga odsekli, pa zašili!

Loren Meri Jang šesta je i poslednja žrtva Harvija Vajnstina koja je protiv njega svedočila na suđenju. Vajstin, čuveni holivudski producent, je optužen da je decenijama seksualno zlostavljao žene, najčešće glumice kojima je nudio uloge u svojim filmovima.

Objavljeno:

Tridesetogodišnja manekenka tvrdi da ju je Vajnstin polno uznemiravao 2013. godine u hotelu, kada su se našli kako bi joj on ponudio jedan od scenarija koje je pisao.

Jangova tvrdi da ju je u kupatilo s producentom zatvorila njegova prijateljica Klaudija Salinas i da je nakon toga usledio pakao. Manekenka je zaplakala dok je govorila o događaju i opisala Vajnstinov polni organ i iznela eksplicitne detalje.

"Njegov penis nije izgledao normalno. Izgledao je kao da je bio odsečen pa ponovno zašiven. Nije mi se to činilo kao obični ožiljak od obrezivanja. Kad sam pogledala bolje, videla sam da nema testise", kaže Jangova, koja je sudu priložila i haljinu koju je nosila tog dana.

Pre nekoliko dana na sudu je svedočila i glumica Džesika Men koja je takođe govorila o Vajnstinovom polnom organu.

Menova kaže da ju je producent, nakon što je odbila da ga izmasira, uzeo za ruku, zatvorio vrata sobe i pokušao da je poljubi. Ona kaže da ga je zaustavila. Zatim je rekla da Vajnstin nema testise.

"Prvi put kad sam ga videla golog, mislila sam da je deformisan ili interseksualan", otkrila je.

"Nisam znala je li žrtva opekotina, ali to bi imalo smisla. Nema testise i čini se da ima vaginu. Ali ima penis", dodala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.