Unuka Bate Živojinovića: I Valteru je jasno da samo ovako možemo da...  (FOTO)

jedva čeka da vidi dedu

Unuka Bate Živojinovića: I Valteru je jasno da samo ovako možemo da... (FOTO)

Unuka glumca Bate Živojinovića doputovala je prvim slobodnim letom iz Pariza pošto je čula da joj je deda operisan
Objavljeno:

Dina Živojinović bi danas trebalo da zagrli deku Velimira Batu Živojinovića i pruži mu dodatnu podršku zbog amputacije noge, koja mu je izvršena u petak. Tužno... Ne želi da prihvati gubitak: Bata je umislio da još ima nogu! (FOTO)

A photo posted by Dina Zivojinovic (@dzivoj) on

Iako je baka Lula i tetka Jelena, koje su stalno uz Batu Borba za život! Valter ne može da govori, ni da pomera noge, evo šta predviđaju lekari!
jer sam od njegove operacije bila u Parizu. Jedva čekam da ga posetim, jer ću samo tako moći da konstatujem kako se oseća. - Verujem da mu mnogo prija što je došla moja tetka Jelena i što ja stižem, kada već Miljku deset godina ne daju da se vrati u Srbiju", objašnjava

A photo posted by Dina Zivojinovic (@dzivoj) on

obradovati njenom dolasku, je svesna toga da bi više voleo da ga umesto nje zagrli njegov sin.

A photo posted by Dina Zivojinovic (@dzivoj) on

idu samo ka boljem! Jedino što bi dedu istinski obradovalo jeste da vidi sina, ali to svi već znaju i niko ništa ne radi po tom pitanju. Čak i sada kada se pred sudom utvrdilo da nije kriv. Svi čekamo da se tati

A photo posted by Dina Zivojinovic (@dzivoj) on

rečeno da mu je amputirana noga rekla je: - Da li mislite da nije sam to primetio?! On se bori sa gangrenom već godinama i svestan je da je ovo bio jedini način da mu se izbace otrovi brak kao što je njihov. Oni su drim tim. Ličim na dedu, stalno se šalim i veoma sam pozitivna, zato se radujem što ćemo uskoro moći da se šalimo, jer nije isto preko telefona", ističe Dina.
Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.