KOJA JE SAD PA OVO PO REDU? Lukas uživa u novoj LJUBAVI sa dotičnom BRIGIT iz NEMAČKE
Foto: Damir Dervišagić

SKAČE SA CVETA NA CVET

KOJA JE SAD PA OVO PO REDU? Lukas uživa u novoj LJUBAVI sa dotičnom BRIGIT iz NEMAČKE

Folk zvezda Aca Lukas se ne smiruje ni kada je posao, a ni ljubav u pitanju! Samo što je završio vezu sa manekenkom iz Novog Sada Jovanom Doroški, Vuksanović je našao novu lepoticu!

Objavljeno:

Naime, reč je o manekenki iz Nemačke po imenu Brigita, sa kojom je Lukas u vezi oko mesec dana, saznaje Srpski telegraf.

- Lukas se mnogo zaljubio, ali i ona u njega! Upoznali su ih zajednički prijatelji koji žive u Nemačkoj, a koji su odmah znali da će se Aca u nju zaljubiti na prvi pogled, kako je i bilo - započinje priču naš sagovornik i dodaje da je pevač u poslednjih mesec dana više proveo u Nemačkoj nego u Beogradu:

- Brigita je prirodna lepotica, manekenski tip i uživo veoma seksi žena. Koliko mu se svidela, govori i činjenica da joj je Lukas već kupio dve luj viton torbe koje koštaju po nekoliko hiljada evra. Baš mi se dopala.

foto: Damir Dervišagić

Kako dalje navodi isti izvor, pevač zbog obaveza, posla, ali najviše zbog ćerke Viktorije, ne može stalno da bude u Nemačkoj, tako da će najverovatnije Brigita zbog ljubavi morati da se preseli u Beograd.

- Ona ovih dana stiže, Lukas će je upoznati sa svim prijateljima odavde. On baš jedva čeka da je svi vide jer je presrećan sa njom - tvrdi sagovornik za Srpski Telegraf.

Kako bismo čuli nešto više o ovoj atraktivnoj manekenki, pozvali smo Lukasa, ali on do kraja dana nije odgovarao na pozive i poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.