BIO JE NARKOMAN, IMAO SVAĐU SA VELIKOM ZVEZDOM, A SADA JE U VEZI SA UČESNICOM RIJALITIJA! Evo o kome je reč
Foto: Printscreen/jutjub

da li znate o kome je reč?

BIO JE NARKOMAN, IMAO SVAĐU SA VELIKOM ZVEZDOM, A SADA JE U VEZI SA UČESNICOM RIJALITIJA! Evo o kome je reč

Životni put ovog pevača vrlo je buran i nepredvidiv

Objavljeno:

Glišić je započeo karijeru u "Grand" produkciji kada je 1999. godine i 2001. godine izdao albume na kojoj je izvodio follk pesme. Nakon toga se otisnuo u pop vode i to vrlo uspešno. Godinama je važio za jednog od najboljih pop vokala, a njegove balade proglašavane su za jedne od najlepših.

foto: Printscreen/jutjub

Međutim, u jednom trenutku slomljen u emotivnom životu i situacijom na estradi odao se poroku.

- Loš momenat, razočaranje, pa i ljubav. Ne bih mnogo o tome, jer će mnogi misliti da želim da skrenem pažnju na sebe tom mojom burnom prošlošću. A ja se zapravo bavim muzikom, radim dobru muziku. Ali neću da lažem sebe. Pet godina sam bio na tom krivom putu - izjavio je za "Skandal" 2012. godine Dado kada se vratio na muzičku scenu.

Po povratku na muzičku scenu posle višegodišnje pauze i za "Kurir" je Dado pričao o periodu tokom kojeg je koristio narkotike.

foto: Damir Dervišagić

- Istina je da je iza mene teška životna borba iz koje sam, uz božju pomoć, izašao kao pobednik. Bio sam mlad i prilično razočaran u mnoge loše stvari koje su nam se dešavale, pomalo sam bio razočaran i u ljubav. Sve se vrtelo oko novca. Iako je moj album „Ljubavi“ poneo zvanje najprodavanijeg izdanja te godine, medijski sam bio potpuno zapostavljen. Nisam želeo da plaćam „prostor“ u pojedinim medijima, da budem deo jeftinih priča i da se laktam s likovima koji nemaju veze sa životom, a kamoli s muzikom, pa sam odlučio da se povučem. Nažalost, situacija se u međuvremenu nije mnogo promenila, ali ja više ne želim da čekam - izjavio je Dado za "Kurir" 2012. godine.

Iste godine je uspeo da zarati medijski sa koleginicom Aleksandrom Radović.

foto: Dragana Udovičić

- Aleksandra Radović je diva iz Marinkove bare! Pevala mi je prateće vokale, a sad neće da mi se javi.- rekao je Dado u emisiji "Skandalozno", a Aleksandra nije htela da mu odgovori na prozivku.

Dado se poslednjih godina posvetio studijskom radu, radi pesme kako za sebe, tako i za kolege i nastupa često po beogradskim klubovima.

foto: Printscreen/ Instagram/ zerinooooo

Domaću javnost prošle godine iznenadila je vest da je uplovio u emotivnu vezu sa skandaloznom učesnicom rijalitija Zerinom Hećo, kojoj je uradio pesmu "Skote", sa kojom je započela muzičku karijeru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.