ZOKI ŠUMADINAC NIKAD ISKRENIJI O ZADRUGARIMA! Tara je LAKOG MORALA, a Mateja ima OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME!
Foto: Vladimir Šporčić

SAMO ZA ESPRESO.CO.RS

ZOKI ŠUMADINAC NIKAD ISKRENIJI O ZADRUGARIMA! Tara je LAKOG MORALA, a Mateja ima OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME!

I on je potvrdio da ova veza nije iskrena

Objavljeno:

Različite komentare izaziva veza Tare Simov i Mateje Matijevića.

foto: Printscreen

Zoki Šumadinac je na imanju imao prilike njih dvoje dobro da upozna, pa smo njega pitali kako on gleda na vezu ovo dvoje zadrugara.

– Tara Simov je u principu dobra devojka, koja je mnogo problema imala u životu, naročito u detinjstvu, ali problemi je i sada prate. Poznato je da je Tara u sumnjivom i lako moralnom okruženju, ali ne želim da komentarišem to, jer svako šta radi, ima potpuno pravo na to - rekao je Zoki za Espreso.co.rs i potom dodao:

foto: Printscreen

– Mateja je dečko jako dobar, neiskvaren. Fama se oko njega stvara kako je bivči dečko Mace Diskrecije i Anđele Veštice. Dečko je morao da ima neku priču kako bi ušao u rijaliti. Naravno, svako ima neku priču jer nebitne osobe bez priče nijednom rijalitiju ne odgovaraju. Malo se zna da Matija ima i zdravstvene probleme, i to jako velike, ali to je lično njegova intimnost i ne želim na tu temu.

U "Zadruzi" se često pruža podrška ovom paru, ali Zoki smatra da ta veza nema budućnost.

foto: Printscreen

– Tara i Mateja se razlikuju već na prvi pogled. Mnogi govore da su skladan par. To da, ali po fizičkom izgledu samo. Njihove energije i njihov um su pet različitih pojmova, ne dva, već pet. Mateja da bi ostao što duže i verovatno da će ostati do kraja, mora da ima neku priču. Dva meseca se trudio da stavi do znanja da mu do Tare uopšte nije stalo, mislio je da će neku drugu upecati, pošto to nije bio slučaj naskočio je na Taru, tj. ona je njega naskočila, a on se predao. Mateja je fin, kulturan, pametan dečko dok je Tara tvrdoglava, bezobrazna i samo na sebe misli. Ako joj nešto nije potaman, onda je eksplozija. Njih dvoje su samo dok traje rijaliti, nakon finala oni odlaze svako na svoj put. Ja i njoj i njemu svakako želim puno sreće u životu jer su jako mladi I zaslužuju biti srećni. Možda se većina sa mnom ne bi složila što se njihovog odnosa tiče, ali živi bili pa videli - rekao nam je Zoki.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.