SIN PEVAČA KOJEG SRBIJA NE VOLI BEŽI U INOSTRANSTVO I BIĆE FUDBALER: Svi se pitaju da li očeva karijera PROPALA!?
Foto: printscreen

noviteti

SIN PEVAČA KOJEG SRBIJA NE VOLI BEŽI U INOSTRANSTVO I BIĆE FUDBALER: Svi se pitaju da li očeva karijera PROPALA!?

Vilibald je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, a nakon toga je bio u Stupniku, Rudešu, španskom Alavesu, zatim Hrvatskom dragovoljcu. Igra na poziciji odbrane i veznom redu.

Objavljeno:

Nogometaš Vilibald Vuco (23), sin poznatog hrvatskog pevača Siniše Vuce, otišao je u Poljsku gde će se pokušati izboriti za ugovor. Vuco je na probi za prvu ligu u Koroni iz Kielcea koji se nalazi na 14. mestu poljske Ekstraklase.

Kako pišu poljski mediji, mlađi Vuco odigrao je 90 minuta u pripremnoj utakmici Korone i drugoligaša Radomiaka (3:5). Vilibald je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, a nakon toga je bio u Stupniku, Rudešu, drugoj momčadi španjolskog Alavesa te Hrvatskom dragovoljcu.

Vilibaldov otac Siniša popularni je pevač koji iza sebe ima popriličan broj fanova i među njima kultni status. Sinišini beskompromisni verbalni diskursi su bez premca.

foto: printscreen

– Otac mi samo kaže da se koncentriram na fudbal i da se držim samo tih tema. Naravno da mi daje savete i kaže da se ne opterećujem - rekao je svojedobno Vilibald.

Niko ne sumnja da ga je otac podržao u odluci, a ono što sve u Srbiji zanima jeste šta se dešava sa kariejrom njegovog oca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Max)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.