RAT REPERA SA KARLEUŠOM SE NASTAVLJA! JALA I BUBA URLALI NA NJU! Jelena zapomagala: Sklonite me od ovih ČUDOVIŠTA!
Foto: Svađa Bube i JK, Foto: Printscreen

haos u avionu

RAT REPERA SA KARLEUŠOM SE NASTAVLJA! JALA I BUBA URLALI NA NJU! Jelena zapomagala: Sklonite me od ovih ČUDOVIŠTA!

Jelena Karleuša imala je navodno okršaj sa rep-dvojcem Bubom i Džalom na letu iz Ciriha za Beograd.

Objavljeno:

U nedelju jutarnjim letom iz Švajcarske vraćali su se pevačica i rep-dvojac istim avionom i tu ne bi bilo ništa čudno da upravo Karleuša i Buba i Džala već godinama nisu na ratnoj nozi i to ne toliko da se samo popreko gledaju nego se neretko počaste i sočnim uvredama.

Naime, prema tvrdnjama očevidaca, Karleuša i dvojac iz Sarajeva imali su sedišta tik jedna do drugih.

- Prva je u avion ušla Karleuša, koja se smestila na svoje mesto, a malo nakon nje ušli su i Buba i Džala sa menadžerima. Sticajem okolnosti imali su sedišta jedno do drugog. Kada je Karleuša shvatila da će ceo put presedeti pored njih, pozvala je stjuardesu i tražila da se premesti. Tačno je izgovorila: "Gospođo, molim vas da me premestite od ovih čudovišta" - govori dobro obavešten izvor.

- Stjuardesa se okrenula da vidi šta od mesta ima slobodno i gde bi mogla da premesti Karleušu, a onda je Buba uzvratio: "Stavite je tamo napred. Babe uvek sede na prvim sedištima." Džala je dodao u svom stilu: "Mi smo kavaljeri, neka starija gospođa sedne napred." Dalju svađu prekinula je stjuardesa koja je rekla da su svi putnici podjednako bitni.

Tokom prepucavanja gotovo svi putnici su gledali u njih i gurkali se očekujući žešći okršaj, koji je sprečila stjuardesa. Ostatak leta Karluša i reperi proveli su razdvojeno, a po sletanju, prema rečima izvora, ona je u žurbi prva napustila avion.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.