ŠUŠKA SE DA GODINAMA VARA MARTU: Mile Kitić je u braku 32 godine, a o TAJNIM NEVERSTVIMA je tek sada PRIZNAO OVO!
Foto: Marta Savić i Mile Kitić, Foto: Dragana Udovičić

šokirao

ŠUŠKA SE DA GODINAMA VARA MARTU: Mile Kitić je u braku 32 godine, a o TAJNIM NEVERSTVIMA je tek sada PRIZNAO OVO!

U više navrata se šuškalo da popularni folker Mile Kitić vara suprugu, a on je u jednom trenutu otvoreno govorio o toj temi.

Objavljeno:

Pevač je sa Martom Savić već duže od tri decenije, a na pitanje o prevari kaže:

- Ja volim žene, ali nikada ne bih na estradi bilo šta radio. Kada bih nešto uradio, ja bih to uradio negde gde sigurno niko neće videti, kao što to i rade biznismeni i mnogi drugi ljudi. Otputuju negde i pruže sebi zadovoljstvo za koje se nikad ne sazna - iskren je Mile Kitić, a na naše pitanje da li takav ventil može da održi brak dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- I Marta i ja podržavamo taj vid ventila, i to može da održava brak. To je bolje nego imati neke paralelne veze, to ne valja i to ne podržavam, a ovo ostalo... Mislim, ja volim da budem uvek malo tu oko ribica - poručio je on.

Folker je svojevremeno otkrio kako se zaljubio u Martu, kao i kako je izgledao sam početak njihovog zabavljanja.

- Mnogo mi je valjala u karijeri i podržavala me u svemu. Ona se meni prvo svidela, ne samo fizički. Odrasla je u Nemačkoj i bila je mirna, povučena, sve je išlo nekako lagano. Sada kao da je aždaja ušla u nju. Tada je išlo sve polako i lagano i svidela mi se. Zavoleo sam je, oženio se njome, dobio dete, a kruna našeg braka je Elena. Sada sam srećan čovek - rekao je pevač.

(Espreso.co.rs/Glamur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.