JELENA SE UMALO RASPLAKALA ZBOG UČESNICE, SAŠA ODMAH PAO NA SUKNJU I DEKOLTE: Tek da vidite reakciju ostatka žirija
Foto: Printscreen

Zvezde Granda

JELENA SE UMALO RASPLAKALA ZBOG UČESNICE, SAŠA ODMAH PAO NA SUKNJU I DEKOLTE: Tek da vidite reakciju ostatka žirija

Sanja Todorović dolazi iz Skoplja i ima 21 godinu. Njen mentor je Jelena Karleuša, a Sanja se ovoga puta predstavila pesmama "Više se ne vraćaš" Karoline Gočeve i "Nema te žene" Aleksandre Radović.

Objavljeno:

U treći krug je prošla direktno sa pet "da", jer je izostao samo glas Marije Šerifović.

"Marija će sad sigurno reći da se vidi da je takmičarka radila sa mentorem, ali da nije radila dovoljno dobro da bi dobila šesticu", prokomentarisao je Popović odmah, a Marija je dodala da bi Saša ovu takmičarku sigurno poslao u baraž. Saša je ipak rekao kako je ova devojka zaslužila da dobije maksimalan broj glasova na osnovu večerašnjeg nastupa.

foto: printscreen

"Šta jedna bela suknja i dekolte urade. Odmah nestane ljubav", rekla je Jelena aludirajući na to što je Popović ovoga puta stao na njenu stranu, a ne na Marijinu. Diva se sve vreme sarkastično obraćala žiriju i pobednički igrala, jer je njena učenica ipak otišla dalje.

Bosanac je imao nekoliko zamerki na Sanjino pevanje, pa je Jeleni poručio da je Sanja dobila pet glasova kako Jelena ne bi plakala što joj je takmičarka otišla u baraž. Đorđe je, kao njen bivši mentor, rekao da pokuša da se seti šta joj je on govorio prošle sezone.

"Pokušaj da vratiš film šta sam ti pričao prošle godine. Tada sam ti još rekao šta će svaki od članova žirija taksativno da ti zameri. Razmišljaj o tome u trećem krugu."

Sanja je scenu napustila nasmejana zbog direktnog prolaska u dalje takmičenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.