ONA ZAISTA PEVA SVE HITOVE MC STOJANA! Nataša za Espreso otkrila da li joj SMETA korišćenje njenog GLASA?
Foto: Printscreen Instagram

UH

ONA ZAISTA PEVA SVE HITOVE MC STOJANA! Nataša za Espreso otkrila da li joj SMETA korišćenje njenog GLASA?

Kritikuju je na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Folk pevačica Nataša Vodeničar nije od juče prisutna na muzičkoj sceni. Ova već godinama radi i nastupa. Upravo njen glas se čuje na hitovima MC Stojana kao što su pesme "Šalji broj" ili "Ole ole".

foto: Printscreen Instagram

Nedavno smo na društvenim mrežama primetili kritike na Natašin račun zbog toga što je sebi dozvolila da peva Stojanu pesme i da bude glavni vokal u njegovim hitovima, ali da je Stojan ne ubacuje u spotove koje snima za pesme koje je ona otpevala.

foto: Printscreen Instagram

Mi smo pitali Natašu da li joj smeta što je Stojan ubacuje u njegove spotove, s obzirom na to da ona nije neko ko je nepoznat u muzičkom svetu.

foto: Printscreen Instagram

– Ne smeta mi. Takav je dogovor sa Stojanom, On je zaista divna osoba i sigurna sam da će naša saradnja potrajati. Kako će to dalje izgledati, to ćete videti u bliskoj budućnosti - rekla je Nataša za Espreso.co.rs i dodala da je zadovoljna i samo sa tim što joj se u Stojanovim pesmama čuje glas.

– Za mene je dovoljno uspešno to što mi se kroz pesme čuje samo glas, a sve što treba da bude u još nekoj formi, pa i to da budem u spotu, biće ako se kockice sklope - smatra ova pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.