I ONA JE PEVAČICA! Ova lepotica je bratanica popularne folk pevačice! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

OVO NISTE ZNALI!

I ONA JE PEVAČICA! Ova lepotica je bratanica popularne folk pevačice! (FOTO)

Da li liči na poznatu tetku?

Objavljeno:

Zahvaljujući takmičenju "Zvezde Granda", folk pevačica Biljana Sečivanović je pre više od deset godina izašla iz anonimnosti. Malo je poznato da ova folkerka ima bratanicu, koja je takođe pevačica. Za razliku od Bilje, Nadica je tek na početku u borbi za svoje mesto na estradnom nebu.

Nadica na društvenim mrežama često dobija komplimente na račun izgleda. Mi smo je pitali da li joj je lepota u poslu više pomogla ili odmogla.

foto: Printscreen Instagram

– Što se tiče lepote, teško bi bilo izvagati da li je donela više dobrog ili lošeg. S jedne strane, kada uoče moj atraktivni izgled, lakše mi se otvore neka vrata, ali to je mač sa dve oštrice, jer u dosta slučajeva me gledaju samo kroz fizički izgled. Ne uočavaju ono što imam da kažem i kako se osećam. Možda bi najispravnije bilo reći da mi je donela koliko i odnela. Ali svakako da ja volim kako izgledam i kakvu poruku time šaljem - rekla je Nadica za Espreso.co.rs. Iz Nadičinog okruženja se mogu čuti komentari da se ova mlada pevačica ne bori dovoljno i da zato još nije napravila veći uspeh na estradi. Mi smo sa njom proverili šta je istina.

foto: Printscreen Instagram

– Smatram da imam sve uslove za uspeh i da budem ostvarena u ovom poslu jer to želim i kada pogledamo sve aspekte, mislim da mogu da izguram tu neku priču i spremna sam ja i da se menjam i da radim na sebi. Naravno da je na prvom mestu uvek bio problem u meni samoj. Mislim da je na prvom mestu nedostatak ambicije, a zatim ide i taj strah kako bih se ja izborila sa svime što nosi napredak u karijeri. Znate i sami, napred u ovom poslu prati i taj neki javni život, omalovažane ljudi, nedostatak privatnosti. Ne znam kako bih se sa tim nosila - priznala nam je mlada pevačica.

foto: Printscreen Instagram

Nas je zanimalo da li je bilo trenutaka kada je Biljana bila ljuta na Nadicu zbog toga što nije poslušala svoju tetku i što nije uradila nešto kako je ona zamislila da tako treba da uradi neko ko se bori za svoje mesto na estradi.

foto: Printscreen Instagram

– Tetka i ja u kakvom god da smo odnosu, ona će uvek biti moja podrška - odgovorila nam je Nadica na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.