TRUDNA BLOGERKA DOŽIVELA NESREĆU: Bebu je donela na svet, evo šta je sa njom!
Foto: printscreen

au

TRUDNA BLOGERKA DOŽIVELA NESREĆU: Bebu je donela na svet, evo šta je sa njom!

U videu je uz spomenuto snimala kupovinu novoga auta u društvu supruga Charlesa Pearcea. Prva nezgoda im se dogodila nakon samo nekolio pređenih kilometara.

Objavljeno:

Blogerka Ella Dvornik objavila je novi video na YouTubeu u kojem je fanovima otkrila da je imala prometnu nesreću na stanici za tehnički pregled. Srećom, nitko niije nastradao, ali Ella se našalila da je skoro rodila. ''Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovek koji je izlazio s parkinga, zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo rešili ljudski i bez ikakvih ispada. Niko nije povređen, a ja sam skoro rodila'', pojasnila je Ella u videu.

Podsetimo, blogerka je u prošlom videu svojim pratiteljima pričala o carskom rezu te kako se osećala nakon porođaja. Rekla je kako je zbog morfijuma i anestezije nakon porođaja svako malo gubila svest te da je pričala i gluposti. – Imala sam osećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla setiti da sam rodila i kada su mi doneli Balie, pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i pre čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitala zašto tako plače i zašto je tako mala – ispričala je Ella u videu. Ožiljak nakon carskog reza joj se uopće ne vidi, kaže Ella.

– Izgleda kao tanka roza crtica, nisko su mi to napravili i kao da nikada nisam ni rodila carskim. Ne bojim se ožiljka i to mi je najmanji problem – rekla je Ella. Dotaknula se i teme dojenja i ispričala je kako je nakon mesec dana dojenja prešla na formulu i zbog toga je bila i na meti kritike. Ella će uskoro roditi svoje drugo dete, a pol i ime još uvek drži u tajnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.