Evrosong je namešten! Evo kako će glasati ruski žiri! (FOTO) (VIDEO)

vi se i dalje ložite.

Evrosong je namešten! Evo kako će glasati ruski žiri! (FOTO) (VIDEO)

Iako se organizatori trude da svake godine uvode nova, sve stroža pravila glasanja, nisu uspeli da spreče skandal koji je izbio sinoć na generalnim probama
Objavljeno: 12:35h

Sve se desilo zbog toga što je jedna članica iz Rusije svoje praćenje generalne probe emitovala uživo putem servisa "Periscope". Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako žiri prati nastupe Holandije i Jermenije, a potom se čuje njihov razgovor da su holandskim predstavnicima dali sedam bodova. Ko bi rekao? Sanja Vučić otkrila jednu stvar iz svog detinjstva koja nam garantuje pobedu na Evroviziji!

Printscreen/YouTube
Snimljen je i papir sa glasovima, na kojem nije obeleženo ko je dobio koliko bodova, ali je tabela Holandije označena plusom, a Moldavija i Mađarska minusima.
Printscreen/YouTube
Rusi su ovim prekršili nekoliko strogih pravila, pa osim što nije dozvoljeno da se snimaju tokom glasanja, zabranjeno je i da svoje glasove objavljuju u javnosti. Naišli su i na mnoštvo kritika zbog svog ponašanja na snimku, pa se oni sve vreme smeju i slikaju umesto da slušaju numere koje treba da ocene. Pojedini fanovi već su tražili od Evropske radiodifuzne unije da se njihovi glasovi diskvalifikuju, a odluku organizatora znaćemo u popodnevnim časovima.

Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.