ANA PIJANA NAPRAVILA DRAMU U AVIONU! PSUJE I PLJUJE NA SRPSKOM: Otišla u muslimansku zemlju i tamo IZAZVALA HAOS!
Foto: Printscreen

jadna stjuardesa

ANA PIJANA NAPRAVILA DRAMU U AVIONU! PSUJE I PLJUJE NA SRPSKOM: Otišla u muslimansku zemlju i tamo IZAZVALA HAOS!

Ana Nikolić je oduševila svoje fanove povratkom na muzičku scenu i time što je fizički izgled dovela do savršenstva.

Objavljeno:

Međutim, ona je navodno malo više popila na na aerodromu u Dubaiju, da su carinici morali da je zadrže i ne puste je da uđe u avion zbog količine alkohola u krvi.

Ona je navodno, po povratku sa Tajlanda, gde se odmarala nakon snimanja spotova za novi album, preterala sa pićem u avionu za Dubai. Ona je trebalo da presedne i leti za Beograd, ali ju je carinska kontrola u tome sprečila.

- Ana je sedela u biznis klasi sama. Neposredno pred poletanje, ona je od stjuardese tražila šampanjac i žena ju je uslužila. Budući da je bila u biznis klasi, imala je pravo da pije i jede neograničeno, što je ona i iskoristila, ali posle dva flaše, šampanjca više nije bilo - govori izvor

- Drama se odigrala kada je avion sleteo u Dubai, jer je carinici nisu pustili, jer su je osetili na alkohol i nisu je pustili da presedne u drugi avion za Beograd. Ona se iznervirala, pa je psovala na srpskom jeziku i počela da viče. Carinici su je posavetovali da uzme hotelsku sobu i da prespava, ali ona je nastavila da se žali i pravi problem. Na kraju je prespavala u Dubaiju, a sutradan nastavila put za Beograd - zaključio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.