OSIM ŠTO REDOVNO POKAZUJE GRUDI, NIVES REŠILA DA SE SADA SLIKA I BEZ GAĆICA: Lajkovi pršte, svi gledaju MEĐUNOŽJE!
Foto: Printskrin / Instagram / Nives Celzijus

au

OSIM ŠTO REDOVNO POKAZUJE GRUDI, NIVES REŠILA DA SE SADA SLIKA I BEZ GAĆICA: Lajkovi pršte, svi gledaju MEĐUNOŽJE!

Pozirala je bez donjeg dela odeće, a njeni obožavatelji pitali su je li zaboravila odenuti samo pantalone ili nema ni gaćice. Fotografija je skupila više od 14.000 lajkova, a njeni su je pratitelji zasuli komentarima

Objavljeno:

Nives Celzijus (38) sa svojim pratiteljima redovno deli fotografije svoje svakodnevice, s putovanja, odmora, druženja s prijateljima... Često svojim fotografijama raspameti svoje pratitelje, a sada je zapalila njihovu maštu objavivši golišavu fotografiju.

Pozirala je bez donjeg dela odeće, a njeni obožavatelji poručili su joj je li zaboravila obući samo pantalone ili nema ni gaćice. Fotografija je skupila više od 14.000 lajkova, a prštali su i komentari.

'Prekrasnice jedna', 'Komad i pol', 'Seksi fotka' - pisali su joj na Instagramu.

- Ti nemaš ni gaćice - ustvrdio je na kraju jedan od njenih pratilaca.

Na Instagramu Nives gotovo svakodnevno objavljuje sadržaj za više od 300 000 pratitelja koji su joj tradicionalno naklonjeni te jedva čekaju nove fotografije i video snimke.

Zbog mnogo objava, neki od njenih pratitelja su je prozivali kako preteruje. Potom se sama osvrnula na negativne komentare, priznajući kako su joj preseli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.