Fijasko u Guči u Beču: Bez JK, Marije Šerif i Lukasa! Aca preti tužbom, nije dobio pare! (FOTO)

velika prevara

Fijasko u Guči u Beču: Bez JK, Marije Šerif i Lukasa! Aca preti tužbom, nije dobio pare! (FOTO)

Najbolji opis dešavanja u Nemačkoj je - opšta katastrofa!!
Objavljeno:

Muzički festival „Guča u Beču“ biće zapamćen kao potpuni fijasko i prevara, ako je suditi po tvrdnjama posetilaca festivala, ali i rečima organizatora. Naime, prevarenim Srbima iz dijaspore putem jutjuba obratio se David Bilbija, čija je firma bila zadužena za ovaj festival. Kako li svima zapamte imena? Oni nam povećavaju natalitet - srpske zvezde sa najviše dece (FOTO) Pored trubača u Beču je trebalo da se pojave i velike zvezde, ali sve je otkazano. Bilbija je otkrio razlog:

- Ja sam dao 18.500 hiljada evra u kešu menadžeru Saši Mirkoviću. Trebalo je da on organizuje gostovanje Jelene Karleuše, Marije Šerifović i Ace Lukasa. Nekoliko dana pred početak festivala pozvao me je i rekao kako će Lukas doći, ali umesto 13.000 evra, sada traži 30.000 evra. Shvatio sam da me reketira - rekao je David u video-snimku i otkrio da se te večeri u Beču jedino pojavila Jelena Karleuša. - Ona je bila smeštena u hotelu Hilton. Pred početak me je pozvala i pitala koliko ljudi ima u hali. Rekao sam joj da ima 400-500 ljudi. Jelena je krenula na nastup, ali ju je neko pozvao iz sale i rekao da je nastup otkazan. Ona se uplašila, nije znala ko laže a ko ne i nije se pojavila - ispričao je David Bilbija na jutjubu i pozvao sve da mu se jave da bi im vratio novac.
Pop pevačica Marija Šerifović nije želela ništa da komentariše, a folker Aca Lukas je rekao: - Pre skoro dva meseca bio je dogovor da se pojavim na tom festivalu. Kada sam shvatio da je cela priča neozbiljna, rekao sam im da neću. Ja vam kažem da sa mnom niko nije kontaktirao kada su pare u pitanju. To je potpuna laž. Razmišljam da ih tužim jer su iskoristili moje ime, a ja nikakve pare nisam uzeo. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.