GASTOZ DUŠEVNO OBOLEO? Hitno mora na LEČENJE u drugu državu! SVI ZABRINUTI ZA NJEGOVO STANJE
Foto: Printscreen

u lošem je stanju

GASTOZ DUŠEVNO OBOLEO? Hitno mora na LEČENJE u drugu državu! SVI ZABRINUTI ZA NJEGOVO STANJE

- Putovanje u Južnu Ameriku nije nimalo jeftino, ali njemu to ne predstavlja problem

Objavljeno: 30.01.2020. 13:14h
  • 10

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da konačno prekine sa svim porocima i lošim životnim navikama.

Kada se pre nekoliko meseci posvetio zdravijem načinu života, potpuno izbacio izlaske i alkohol, mnogi su komentarisali da u tome neće uspeti. Ipak, on ih je demantovao.

foto: Filip Plavčić

- Sada je rešio da se pozabavi svojim unutrašnjim mirom i otputuje u Peru kod šamana, koji će mu očistiti dušu. Gastozovo nezadovoljstvo traje već godinama, ali je doskora to uspešno sakrivao alkoholom, ludim provodima sa ženama i izlascima. Iako deluje kao najsrećniji dečko gde god se pojavi, u stvari je veoma nesrećan, a ni sebi ne ume da objasni koji je razlog takvog njegovog stanja. Noćima ne može da spava, dolaze mu crne misli zbog kojih se satima prevrće po krevetu - kaže izvor.

- Pre nekoliko nedelja, rešio je da stavi tačku na takvo stanje tela i uma, pa je kontaktirao sa prijateljem iz Francuske, koji mu je tokom prethodnih godina u nekoliko navrata pričao o čišćenju duše i šamanima iz Južne Amerike koji su mnogima pomogli - kaže izvor i otkriva detalje rituala kroz koji će Gastoz morati da prođe kada bude stigao u Peru.

Šamani iz Perua su poznati u svetu po svojoj neverovatnoj sposobnosti da uđu u um čoveka i potpuno ga isključe iz sveta za koji zna. Ritual izaziva duboke halucinacije i vizije, budući da se koriste biljke koje sadrže DMT. Pomoću šamanove energije i posebnih biljaka otvara se paralelna svest za susret sa drugim svetovima.

foto: Printscreen

- Od pojedinca i njegovog duhovnog stanja zavisi način na koji se komunicira sa njim tokom rituala i koji proces mora da prođe. Sigurno je da će Gastoz doživeti iskustvo koje će ga potpuno iznenaditi, a iako misli da je to nešto bezazleno, iznenadiće ga ono što će mu se tamo dogoditi - navodi izvor i ističe da Marinković ne žali pare za ovo putovanje, za koje će morati da iskešira oko 15.000 evra.

- Putovanje u Južnu Ameriku nije nimalo jeftino, ali Gastozu to ne predstavlja problem. Pošto planira da u Peruu ostane više od dve nedelje, put će ga izaći nešto više od 15.000 evra. On je već izdvojio tu sumu, pronašao je kuću u kojoj će biti i sada čeka da organizuje odmor i nekoliko slobodnih nedelja. Ne može da dočeka jer u ritualima kroz koje će proći vidi jedinu šansu da se psihički oporavi od svega lošeg što je i prošao poslednjih godina. Uzbuđen je kao malo dete zbog paralelnih svetova u koje se ulazi tokom haluciniranja i ne plaši ga proces koji će proći - tvrdi izvor i navodi da su svi iznađeni time što Gastoz prvi put ne želi da mu neko pravi društvo.

foto: Printscreen

- Koliko je ozbiljan u nameri da se duhovno očisti, jasno je po tome što želi da ide sam. O svemu je obavestio nekoliko prijatelja, ali je objasnio da će se na tih nekoliko nedelja potpuno isključiti. Ne samo da ne želi da neko ide sa njim već će tokom boravka u Peruu isključiti telefon i ni sa kim se neće čuti. Spreman je da započne novi život i ozbiljno shvata putovanje. Jedino što plaši nas koji ga dobro poznajemo jeste to da može da se desi da ostane tamo i postane šaman - zaključuje izvor.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media