Nataša i Emina po prvi put zajedno na sceni: ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI!
Foto: Nemanja Novaković

SJAJNO!

Nataša i Emina po prvi put zajedno na sceni: ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI!

Nataša Bekvalac proslaviće 14. februara u Štark Areni dve decenije muzičkog rada, spektakularnim koncertom za koji se već mesecima priprema.

Objavljeno:

Pevačica je najavila nekoliko gostiju na koncertu, a prvi gost čije ime je otkriveno je Emina Jahović. Svoj prvi duet “Gospodine” Nataša i Emina uradile su pre 10 godina, i otpevale su ga uživo zajedno samo jednom, u jednoj televizijskoj emisiji. Na koncertu u Areni publika će imati priliku da po prvi put uživo čuje ovu pesmu.

“Bilo je logično da Emina bude gost na mom koncertu. Osim što je izuzetno poštujem kao umetnika i kantautora, sa Eminom sam snimila dva dueta koji su mi izuzetno dragi. Ne mogu da dočekam da zajedno stanemo na scenu” kaže Nataša Bekvalac.

Pevačica otkriva da će ceo jedan segment koncerta kroz artwork-ove i scenske efekte biti posvećen ženskoj solidarnosti, a kulminacija tog simboličnog prikaza podrške koju žene jedna drugoj treba da daju, jeste upravo nastup sa Eminom Jahović. Njih dve su zajedno nedavno snimile i duet “Muško više ne mogu” koji je izazvao brojne reakcije javnosti.

foto: Nemanja Novaković

“Jako sam ponosna na moju dragu Natašu što će za Dan zaljubljenih krunistati svoju višedecenijsku karijeru u Štark areni. To će biti noć za pamćenje i puno mi je srce što ću te večeri i ja biti tu da se radujemo i proslavimo zajedno!” kaže Emina.

Nataša je već najavila da će njen koncert biti pravi dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha, a koncertom u najvećoj hali na Balkanu, u organizaciji Skymusic-a, Nataša želi da pomeri svoje granice.

“To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku - pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav" rekla je Nataša.

Karte su dostupne putem sajta i na prodajnim mestima tickets.rs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.