Anina svadba će biti u najromantičnijem mestu u Evropi, ali kad čujete koliko će para dati - oladićete se!

Svi detalji gala venčanja!

Anina svadba će biti u najromantičnijem mestu u Evropi, ali kad čujete koliko će para dati - oladićete se!

Čini se da je sve savršeno! Venčanje će biti u najromantičnijem gradu u Evropi, u superluksuznom hotelu... A cifra? Bolje da sedite kad je budete videli!
Objavljeno: 09:53h

Veselje će se odigrati u luksuznom hotelu sa sedam zvezdica "Aman Grand kanal" u Veneciji. Tamo noćenje košta od 1.150 do 3.650 evra. Ana Ivanović trudna! Srpkinja i Nemac očekuju prinovu?! (FOTO)

Do sada se verovalo da će slavlje biti u Srbiji, ali je par ipak odabrao Italiju. - Ana nije htela svadbu u Beogradu ili Srbiji, jer zna da bi medijska pažnja bila neizdrživa. Zbog toga, ali i atraktivnosti hotela "Aman", par se odlučio za Veneciju. Svadba neće biti velika, do 100 zvanica, jer hotel i ne može da primi mnogo više ljudi - priča dobro obavešten izvor i dodaje da Švajni nije imao ništa protiv svadbe u našoj zemlji, ali je ispunio želju svojoj dragoj koja je poželela inostranstvo.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

oko 120.000 evra. Pored toga, moraće da plate prevoz za goste, kao i kuvare i ukrašavanje. Očekuje se i da će Ana nositi venčanicu neke svetski poznate kreatorke. - Gostima će biti obezbeđen prevoz iz Nemačke i Srbije do Venecije,
Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.