OVAKO IZGLEDA PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Kada vidite o kome je reč, ostaćete ŠOKIRANI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

AH TA LJUBAV

OVAKO IZGLEDA PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Kada vidite o kome je reč, ostaćete ŠOKIRANI! (FOTO)

Milica Todorović od kada je pevačica poznata postala nanizala je brojne veze sa javnim ličnostima, ali njena prva bila je davno sa pevačem Zvezda Granda Nenadom Jovanovićem, koji je sada oženjen.

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović se proslavima zahvaljujući muzičkom takmičenju Zvezde Granda. U istom je pobedila u drugoj sezoni i stekla veliku popularnost.

Pevačica se trenutno zabavlja sa glumcem Petrom Strugarom, a njen otac Milan tvrdi da njih dvoje ove godine planiraju i da stanu na "ludi kamen".

foto: Printscreen

Pre Petra, Milica se zabavljala sa koreografom Milošem Paunovićem, te sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, a pre Radeta njen dečko, ujedno i prva ljubav, bio je kolega Nenad Jovanović.

foto: Facebook

Milica i Nenad upoznali su se tokom druge sezone takmičenja "Zvezde Granda", u kojoj Milica osvojla prvo mesto, a Nenad zauzeo treće. Prvo su se prvo družili, a onda su otpočeli emotivnu vezu koja je trajala dve godine,nakon čega je usledio raskid te je svako krenuo svojim tokom.

Dok je Milica napravila velike uspehe u karijeri, Nenadova profesionalna karijera je pala u zaborav, a i dalje se bavi muzikom kao radni pevač.

Nenad se pre četiri godine oženio partnerkom Draganom, a ubrzo su dobili sina Danila. Na fotografijama možete videti kako Nenad danas izgleda, kao i kako su Jovanović i njegova supruga izgledali na venčanju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.