MARINA TUCAKOVIĆ OPET LOŠE! Leče je NOVOM terapijom, mazali je SVETIM ULJEM i daju joj SPECIJALNU INJEKCIJU!
Foto: Printscreen

problemi sa zdravljem

MARINA TUCAKOVIĆ OPET LOŠE! Leče je NOVOM terapijom, mazali je SVETIM ULJEM i daju joj SPECIJALNU INJEKCIJU!

"Kada sam dobila rak, davali su mi ulje Svetog Nektarija. Mazali su me njim po čelu. Ma, nema šta nisam koristila."

Objavljeno:

Marina Tucaković redovno odlazi na hemoterapije i bori se sa rakom, a sada muku muči i sa jakom upalom pluća. Najpoznatiji tekstopisac u Srbiji govori za Hit o svom zdravstvenom stanju i poručuje da joj je najbitnije da sačuva živu glavu na ramenima.

"Dani idu, idem i ja.. Moja želja za ovu godinu jeste da budem živa i zdrava. Sada sam zakačila i neku tešku upalu pluća, ali biće bolje, nadam se... - kaže Marina i priznaje da joj teško pada borba sa opakom bolešću.

foto: Zorana Jevtić

"Ne razmišljam o raku, ali se nekad baš iznerviram. Po prirodi sam nervčik, pa mi se desi da mi sve bude teško, a ja teška i neraspoložena. Nervozna sam, ali šta ću, takva sam", iskrena je Marina.

Marina priča šta je sve pila od kada se teško razbolela.

"Kada sam dobila rak, davali su mi ulje Svetog Nektarija. Mazali su me njim po čelu. Ma, nema šta nisam koristila. Moram često kod kardiologa i endokrinologa. Primarn i infuziju i uzimam neke vitamine. Popila sam brdo antibiotika i organizam mi je preopterećen lekovima. Pored svega toga, sada imam novu, dodatnu terapiju. Daju mi i neku specijalnu injekciju. Veruj mi da antibiotici teže padaju od hemoterapije" iskrena je Tucakovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.