DARKO LAZIĆ OPERISAO ŽELUDAC DA BI SMRŠAO! Pevaču je bilo UGROŽENO ZDRAVLJE, a evo i koliko ga je koštao PROCES!
Foto: Printscreen

SAD ĆE BITI SLIM

DARKO LAZIĆ OPERISAO ŽELUDAC DA BI SMRŠAO! Pevaču je bilo UGROŽENO ZDRAVLJE, a evo i koliko ga je koštao PROCES!

Darko Lazić već dve godine ima velike poteškoće zbog prekomerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine.

Objavljeno:

Nakon toga pevaču je višak kilograma počeo da smeta, a sve mu je bilo gore zbog bolova u kuku. Međutim, pevač je smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje otišao pod nož.

"Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend", kaže izvor za Skandal i objašnjava da je to bio jedini način da se pevač spase.

foto: Damir Dervišagić

"Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta", rekao je izvor

"Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno".

Operacija je prošla bez ikakvih problema, trajala je oko sat vremena, a drugog dana posle laparoskopske operacije, pevač je pušten kući. Lazić je, prema Kurirovim izvorima, na prvu kontrolu došao veoma raspoložen, nasmejan i sve vreme je razgovao sa ostalim pacijentima na klinici i slikao se s njima. Ova operacija košta 300.000 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.