LUNA NOMINOVANA ZA NAJBOLJEG NOVOG IZVOĐAČA, ALI JE IZGUBILA OD ANGELINE: Publika gledala kako PLAČE na sceni!
Foto: Emilija Jovanović

javnost bruji o njih dve

LUNA NOMINOVANA ZA NAJBOLJEG NOVOG IZVOĐAČA, ALI JE IZGUBILA OD ANGELINE: Publika gledala kako PLAČE na sceni!

Sinoć je održana glamurozna MAC ceremonija, na kojoj su muzičke zvezde dobijale nagrade u odabranim kategorijama, a gledaoci kraj malih ekrana i publika u najvećem iščekivanju su bili kada je došlo na red proglašenje pobede za "Novog izvođača".

Objavljeno: 22:12h

U kategoriji su se našle dve već mega popularne pevačice, Angelina, vlasnica hita "Pile moje" i Luna Đogani koja već duže vreme izbacuje pesme a one dosežu u sam vrh trendinga.

- Pobedu da li očekujem? Možda da, možda i ne, ne očekujem ništa... Svakako mi je drago što sam ovde uopšte, što sam nominovan i štosam na ovom događaju, tako da šta god da bude biće mi drago. Kada sam dobila poziv osetila sam se stvarno počastvovano i stvarno lepo - počela je Angelina pa dodala:

- 2019. je moja godina i odmah sam krenula udarno, stvarno ne očekujem ništa i ko god da pobedi biće mi drago - rekla je Angelina za Espreso.

foto: Emilija Jovanović

- Nikad se nisam osetila bolje u životu nego kada su me pozvali na ovu manifestaciju. Ja sam toliko počatvovana što sam ovde, osećam se kao da sam u Americi na dodeli oskara. Ja sam to kao mala stalno pratila, i uvek sam želela da to nekako budem ja, samo da sam tu. Došao je taj da da sam ja ovde pozvana kao nominovana u kategoriji "Novi izvođač" i jako sam ponosna i srećna, i zadovoljstvo mi je. Osećam se onako baš neopisivo - priča Luna kako je doživela poziv za MAC, pa otkriva za Espreso.co.rs da li se nada pobedi:

- Pa iskreno ne očekujem ništa. Ne želim da očekujem jer sam došla prvenstveno da se zabavim, da se pojavim ovde. samim tim što sam ovde meni je veliko zadovoljstvo, a šta bude biće.

foto: Emilija Jovanović

Pobedu je odnela Angelina, a Luna je ostala dosledna svojim rečima i dobro se provela, baš kao što je i naglasila da hoće.

Angelina je, nakon što je proglašena za pobednicu u kategoriji "Novi izvođač" pustila i suzu, ili je to blago rečeno. Pevačica se stvarno rasplakala od sreće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.